Moonlight Trailer
Trailer #1 01:17

BloodRayne (2005)

Acțiune, Aventuri, Fantasy, Horror | 22 October 2005 (United States of America)

BloodRayne - Regina vampirilor (2005)

BloodRayne

Acțiune, Aventuri, Fantasy, Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Uwe Boll

Scenariști:

Guinevere Turner

Producător:

Boll KG

Dată lansare (SUA):

22 Octombrie 2005

Dată lansare (Romania):

19 Aprilie 2021

Actiunea filmului se petrece in secolul al XVIII-lea. Rayne este Vampir - jumatate om, jumatate vampir. Dupa ce este atacata de Strongman, ei ii revin in minte imagini din copilaria sa. Astfel, se hotaraste sa pleace pentru a-si razbuna mama, ce fusese violata de tatal ei, Kagan, conducatorul tuturor vampirilor. Doi vanatori de vampiri, Sebastian si Vladimir, incearca sa o convinga pe Rayne sa-i ajute in lupta impotriva vampirilor. Cei trei vor pleca in cautarea a trei talismane pentru a salva lumea de amenintarea vampirilor.

Recenzii

Basa

08.09.2018

dupa parerea mea filmu asta ii un gunoi !!! tinand cont k jocurile (bloodrayne 1 si 2) au fost chiar faine si m-or tinut in fatza compului cu orele dar filmu ii efectiv un GUNOI regizat de un GUNOI de om care doreste sa strice reputatia tuturor jocurilor !!! Uve Bohl trebuie sa moara...si cat mai curand GUNOIU drecu

5 8

SkyAnubis

08.09.2018

Hmm...Nu a fost cine stie ce din film dar na... .Oricum e buna rau Rayne(Kristianna Loken):X:X

3 7

recoll

08.09.2018

si mie tot gagica aia mi-a placut si pac am apasat gresit butonu si am votat cu nota mare...oricum slabutz rau filmul desi a deschis noi orizonturi in lumea gamingului,e un alt film ce nu trece de mediocru,sau poate vrea sa atinga?

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top