Moonlight Trailer
Trailer #1 02:21

Blow (2001)

Crimă, Dramă | 04 April 2001 (United States of America)

Visul alb (2001)

Blow

Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ted Demme

Producător:

New Line Cinema

Dată lansare (SUA):

4 Aprilie 2001

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2021

Povestea adevarata a lui George Jung, un om care a vrut cu orice pret sa se imbogateasca. A inceput prin a vinde marijuana amestecata cu oregano impreuna cu prietenul sau Tuna. Dupa o perioada de incarcerare, ce a fost pentru el o amplificare a experientei in crima, George devine omul de legatura intre industria drogurilor din Columbia (condusa de infamul Escobar) si consumatorii americani, fiind cel care aduce cocaina in Statele Unite. Evident, viata sa se va indrepta spre tragedie.

Recenzii

pomicultoru

08.09.2018

Johnnie Depp joaca un rol de zile mari.Ambitie,dragoste,pasiune...si totul pus intr-o lumina atat de "normala"...atat de fireasca.Film bazat pe un caz real.Final interesant.Mesaj interesant.Iesit foarte mult din tiparele Hollywood-ului.In plus,Depp arata super bine in haine retro,daca eram femeie ma indragosteam instant de imaginea lui.

12 4

rats

08.09.2018

Trecem pe droguri?

0 0

ThaThug

08.09.2018

Viziunea regizorala a anilor '60-'80 este una de exceptie, filmul capturand esenta si stilul de viata al acelor ani. Se poate spune ca este un film coming-of-age, cu un acting bun (mai putin Penelope Cruz), un soundtrack de exceptie si o morala care este pe cat de trista, pe atat de adevarata: banii conduc lumea, dar totodata ei iti pot distruge viata. De vazut, pt cei care l-au ratat!

21 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top