Moonlight Trailer
Trailer #1 04:18

Blue Velvet (1986)

Crimă, Dramă, Mister, Thriller | 01 August 1986 (United States of America)

Catifeaua albastra (1986)

Blue Velvet

Crimă, Dramă, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Lynch

Producător:

De Laurentiis Entertainment Group (DEG)

Dată lansare (SUA):

1 August 1986

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

O poveste macabra plasata intr-un orasel aparent cuminte. Jeff o vede pe Dorothy cantand intr-un bar si devine fascinat de ea. Impreuna cu prietena sa, Sandy, incepe s-o urmareasca pe misterioasa cantareata si descopera ca este implicata intr-o poveste plina de personaje periculoase, criminali masochisti, ascunsi in underground-ul inocentului orasel. Jeff descopera ca Dorothy este santajata de Frank Booth, care i-a rapit sotul si copilul. Fara voia sa, tanarul ajunge in mijlocul pericolului, atat viata sa, cat si a lui Sandy fiind amenintate.

Recenzii

eedy

08.09.2018

un film socant,in stilul unic si inconfundabil al lui Lynch...Dennis Hopper e maret...

5 3

sinradu

08.09.2018

Un film ce, sub aerul de simplitate neverosimilă a suburbiilor cu care debutează, dezvăluie că niciodată lucrurile nu sînt atît de simple şi luminoase, că aparenţele întotdeauna înşeală şi că perversitatea fiinţei umane găseşte mereu noi resurse de a se manifesta în ascuns. Dacă puneţi cele mai de sus pe fundalul unei melodii obsedante obţineţi un film ce trebuie văzut de toţi cei interesaţi de natura umană.

9 3

florin007

08.09.2018

Este interesant faptul cum un tânăr cum este Jeffrey se poate plimba fără niciun fel de teamă şi la orice oră.Astfel el descoperă un lucru de care este interesat şi vrea să afle adevărul.Un exemplu pentru toţi tinerii din ziua aceasta.Indiferent de ce eşti,poţi sţ-ţi aduci aportul la rezolvarea unei probleme chiar şi crimă.Un film cu o relizare deosebită,cutremurător şi care ar trebui programat pe canalele noastre de televiziune.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top