Body of Proof (2011)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

25 Ianuarie 2011

Dată lansare (Romania):

24 Mai 2022

Having lost her medical license in the aftermath of a family tragedy, Megan Hunt M.D. joined the medical examiners and proved herself a forensic genius. Yet even diplomatic Medico-legal Investigator Pete Dunlop can't prevent her arrogant attitude and total disregard for any authority or social norm to cause grave aggravation all around. Still, as long as the perpetrators suffer most, the bulldozer approach pays off on the balance.

Recenzii

Red_Tulip

08.09.2011

Un serial foarte interesant si captivant. Imi place la nebunie actrita Dana Delany. Si ceilalti actori se descurca bine, iar scenariile sunt enigmatice, pline de intrebari din medicina, politie si din experienta acumulata de Megan ca medic neurochirurg. Dovada si audientele de peste Ocean ca este un serial apreciat si foarte urmarit. Il recomand!

1 0

Simooo

02.09.2012

un serial exceptional, care are mare succes in SUA, fiind unul dintre cele mai apreciate seriale medicale. dana delany face un rol exceptional, alaturi de intreaga distributie care reuseste sa se evidentieze episod dupa episod. mai este mult de asteptat pana la urmatorul sezon, pana in ianuarie 2013, din pacate. un serial care stie sa mentina suspansul, cu povesti care mai de care mai inspirate. jos palaria, de la mine are un indubitabil 10!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top