Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

Boiler Room (2000)

Crimă, Dramă, Thriller | 18 February 2000 (United States of America)

Varful piramidei (2000)

Boiler Room

Crimă, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ben Younger, Hanns Christian Müller, Hanns Christian Müller

Scenariști:

Ben Younger

Producător:

New Line Cinema

Dată lansare (SUA):

18 Februarie 2000

Dată lansare (Romania):

23 Iunie 2021

<p align="justify">Boiler Room este povestea lui Seth Davis, un student inteligent si ambitios, dar noncoformist care dupa ce este dat afara din colegiu din motive disciplinare, organizeaza un cazino chiar in propriul sau apartament. Datorita talentului sau innascut de a-i imbrobodi pe clienti pentru a-i usura de bani, Seth va capta imediat atentia unei firme de brokeraj. Aici el va fi "instruit" chiar la departamentul Zero, locul unde se contacteaza telefonic cei interesati de tranzactii bursiere prin metode foarte persuasive. In scurt timp, Seth devine un om de baza al firmei, si castiga admiratia superiorilor dar si a languroasei sale colege, Abby. Ajuns chiar in varf, bogat si dorit de femei, Seth este pe cale sa-si piarda sufletul. </p><p> </p>

Recenzii

kenya

08.09.2018

Actiune ! Interesant !

5 6

lizardking

08.09.2018

o poveste despre ce se va intampla in america (si in lume) peste opt ani. faze memorabile in film, referinte la alte mari filme(glengarry glen ross, wall street). este o poveste a americii, improbabila in europa si cu atat mai putin in romania. este vorba de lacomie insa nu se rezuma la asta. morala, bunul simt, loialitatea, toate acestea sunt doar vorbe goale.tot ce conteaza : " above all,i'm liquid!"

3 3

El_KaPpa

08.09.2018

Pacat ca nu sunt mai multe comentarii la acest film care mie mi-a placut mult. Este bine construit, captivant, realist, cu replici interesante (unele chiar de tinut minte) si cu momente de suspans. Prestatiile actorilor bune cu un plus pentru Giovanni Ribisi. Il recomand cu incredere ca merita. Enjoy it!

7 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top