Moonlight Trailer
Trailer #1 02:37

Boyz n the Hood (1991)

Crimă, Dramă | 12 July 1991 (United States of America)

Baietii din cartier (1991)

Boyz n the Hood

Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Singleton

Scenariști:

John Singleton

Producător:

Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

12 Iulie 1991

Dată lansare (Romania):

23 Septembrie 2021

<div align="left">Boyz n the Hood spune povestea a trei tineri afro-americani care traiesc in sudulul Los Angeles-ului. Atunci cand tanarul Tre, un baiat foarte inteligent, dar sarac, incepe sa o ia pe cai gresite, mama sa Reva, care munceste din greu si abia reuseste s-o scoata la capat, il trimite sa locuiasca cu tatal sau Jason "Furious" Styles, un om cu cultul disciplinei, incapatanat si inflexibil. Acolo Tre se imprieteneste cu Ricky, o vedeta de fotbal de familie buna si cu Doughboy, care aspira sa faca parte dintr-o banda. De-a lungul anilor, fiecare isi alege propriul drum: Tre pare destinat colegiului, Ricky gloriei sportive, iar Doughboy devine un traficant de droguri si gangster renumit, care intra si iese din casa de corectie. Totul e bine, pana cand o banda rivala ii hartuieste pe Tre si Ricky, cu rezultate tragice. Doughboy se pregateste imediat pentru razbunare, fortandu-l pe Tre sa aleaga daca sa-si puna in pericol viitorul sau, poate, chiar viata, de dragul razbunarii si a respectului de sine.</div>

Recenzii

Gynzz

08.09.2018

Mda ... o lectie de viata . Nishte personaje interesante in filmul asta . Cel mai interesant este tatal lui Tre , omul kiar are caracter . Filmul e veki ... ce tanar era Ice Cube :))

7 2

El_KaPpa

08.09.2018

Un film bunicel care l-am vazut abia acum si sincer aveam pretentii mai mari! Oricum nu regret vizionarea pentru ca ai ceva de invatat din el!

8 4

-george-

08.09.2018

prea tare filmu asta

5 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top