Moonlight Trailer
Trailer #1 01:33

Braddock: Missing in Action III (1988)

Acțiune, Război | 22 January 1988 (United States of America)

Disparut in misiune 3 (1988)

Braddock: Missing in Action III

Acțiune, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Aaron Norris

Scenariști:

James Bruner, Chuck Norris

Producător:

Golan-Globus Productions, Cannon Group

Dată lansare (SUA):

22 Ianuarie 1988

Dată lansare (Romania):

17 Septembrie 2021

Cand colonelul James Braddock a parasit Saigonul, a fost convins ca si-a pierdut pentru totdeauna sotia vietnameza. Nici o clipa nu s-a gandit ca aceasta ar mai putea fi in viata. Insa in momentul in care Braddock afla ca sotia sa traieste, ba mai mult, ca are un fiu pe care nu l-a vazut niciodata, colonelul pleaca in Vietnam pentru a-si recupera familia. Inarmat cu un intreg arsenal de ultima generatie, Braddock isi croieste drum in inima tarii aflate sub teroarea comunista. Dar in timp ce-si cauta familia de care a fost despartit, colonelul descopera zeci de copii americani care se afla in aceeasi situatie cu cea a fiului sau. Luptandu-se sa salveze copiii si propria sa familie, Braddock declara razboi ofiterilor vietnamezi, incendiaza jungla si porneste o cursa nebuneasca spre libertate.

Recenzii

gabriel008

08.09.2018

...niciodata nu a dezamagit Chuck Norris ..un film de nota 10 ca si primele doua din aceeasi serie;)

1 0

Raul250

08.09.2018

Un film foarte bun cu o actiune intensa ,caracteristic lui Chuck Norris care se descurca foarte bine in toate filmele de acest gen Nota 10

1 0

jdr

08.09.2018

Când colonelul James Braddock (Chuck Norris) a părăsit Saigonul, a fost convins că şi-a pierdut pentru totdeauna soţia vietnameză. Nici o clipă nu s-a gândit că aceasta ar mai putea fi în viaţă. Însă în momentul în care Braddock află că soţia sa trăieşte, ba mai mult, că are un fiu pe care nu l-a văzut niciodată, colonelul pleacă în Vietnam pentru a-şi recupera familia. Înarmat cu un întreg arsenal de ultimă generaţie, Braddock îşi croieşte drum în inima ţării aflate sub teroarea comunistă. Dar în timp ce-şi caută familia de care a fost despărţit, colonelul descoperă zeci de copii americani care se află în aceeaşi situaţie cu fiul său. Luptându-se să salveze copiii şi propria sa familie, Braddock declară război ofiţerilor vietnamezi, incendiază jungla şi porneşte o cursă nebunească spre libertate.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top