Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Brick (2005)

Dramă, Mister | 30 January 2005 (United States of America)

Brick (2005)

Brick

Dramă, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rian Johnson

Producător:

Bergman Lustig productions

Dată lansare (SUA):

30 Ianuarie 2005

Dată lansare (Romania):

25 Ianuarie 2021

<p>Intriga filmului o reprezinta asasinarea lui Emily, fosta iubita a lui Brendan. Dupa ce-i gaseste cadavrul, Brendan incearca sa descopere criminalul, cu ajutorul bunului sau prieten, Brain, fiind nevoit chiar sa se infiltreze intr-un clan ce se ocupa cu distribuirea drogurilor, condus de The pin. Lucrurile se complica atunci cand isi face aparitia in scena Laura, micul ingeras. Pentru a gasi criminalul, Brendan va trebui sa ramana impartial si sa caute orice indiciu... va reusi oare?</p>

Recenzii

Incoruptibilul

08.09.2018

destul de enigmatic...

5 2

mindhunters

08.09.2018

f bine expuse tulburarea si luptele interioare ale lui Brendan, sfasiat intre dorinta de a face dreptate, desi Emily se dovedeste a fi altfel decat cum o vazuse si iubise el. Mie personal mi-a placut, iar reconstituirea din final lamureste si mai bine cinefilul si ii arata cine tragea, de fapt, sforile.

6 1

medy

08.09.2018

Foarte misterios , cam greoi dupa parerea mea . Adolescentii si drogurile , se inteleg foarte bine la o anumita varsta.Crima vine si ea sa completeze tabloul.Mi-a lasat un gust amar !Sa fie un film cu...mesaj ?Aruncati-va privirea peste el.

3 11

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top