Bring It On Again (2004)

Bring It On Again

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Damon Santostefano

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

13 Ianuarie 2004

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

<p align="left">    Fosta lidera a grupului de majorete in timpul liceului, Whittier Smith ajunge la California State College si spera sa fie acceptata in echipa universitatii, care detine titlul de campioana nationala si este condusa cu mana de fier de catre Tina Hammersmith. Desi reuseste sa fie inclusa in echipa impreuna cu cea mai buna prietena a ei Monica Jones, tanara Whittier sfarseste prin a fi exasperata de aroganta, egoismul, intoleranta si cruzimea de care dau dovada celelalte majorete si mai cu seama de atitudinea autoritara a Tinei, motiv pentru care decide sa se retraga din grup si sa isi urmeze visul de a deveni campioana pe cont propriu.</p><p align="left">   Cu ajutorul Monicai, Whittier Smith construieste o noua echipa de majorete, formata din membrele cluburilor de dans si teatru din cadrul universitatii, carora administratia le-a sistat finantarea, inscriindu-se intr-o competitie ce are drept miza reprezentarea colegiului la campionatul national de majorete. </p>

Recenzii

d_deniisa

08.09.2018

e slab. mai mult mi-a placut primul. comparativ cu celelalte, e plictisitor .. nici actorii nu sunt straluciti. Nu a avut inspiratie regizorul la aceasta parte :))

0 1

Sayre83

08.09.2018

Comparativ cu celelalte parti ale seriei, acesta este extrem de slabut. Nici ca film de sine statator nu straluceste. Bine ca au continuat si au spalat rusinea cu celelalte 2 filme.

1 0

gheisha

08.09.2018

asha e. ff slabutz...originala ideea de la sfarshit..q intrarea in scena a "renegatzilor"

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top