Moonlight Trailer
Trailer #1 01:41

Brother Bear (2003)

Aventuri, Animaţie, Familie | 23 October 2003 (United States of America)

Fratele Urs (2003)

Brother Bear

Aventuri, Animaţie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Aaron Blaise, Robert Walker

Producător:

Walt Disney Animation Studios

Dată lansare (SUA):

23 Octombrie 2003

Dată lansare (Romania):

27 Februarie 2004

Brother Bear, povestea unui tanar vanator care pleaca in cautarea ursului ce i-a omorat fratele. Pe drum este transformat el insusi in urs, printr-o vraja pe care nu o poate desface decat daca ajunge in locul numit "locul unde luminile ating pamantul". In tot acest timp se imprieteneste cu un ursulet alaturi de care invata ce inseamna prietenia si devotamentul

Recenzii

nataroman

08.09.2018

Din animatii se pot trage o multime de invataminte. Niciodata nu e prea tarziu sa mai inveti cate ceva sau sa iti mai amintesti cate ceva!

8 1

rholla

08.09.2018

Desi filmul are anumite secvente triste, in principiu il recomand pentru ca iti aduce aminte de lucrurile cu adevarat importante in viata! :)

7 0

Kittyna

08.09.2018

Inca un film care face parte din lista "animatii dupa care sunt moarta"......Brother Bear chiar e poveste pe care toti ar trebui sa o vedem si sa o "intelegem"...caci prezinta mult mai mult decat niste imagini colorate si muzica frumoasa..in primul rand reprezinta o lectie de viata..iar vocea calda lui Joaquin Phoenix si muzica lui Phil Collins aduc o nota care face film special si.....intim.Nu mi-e rusine sa spun ca si acum mai fredonez "Brother Bear" sau..."This has to be ...the most Beautiful..and most peaceful place I've ever been to,there's nothing like I've ever seen before..When I think how far I've come I can't belive it,but yet I see it,and then I see family,I see the way we use to be...".......si pur si simplu ma emotioneaza..(uneori pana la lacrimi)..da..o poveste emotionanta despre ursi,sacrificii si iubire....NU-L RATATI!!!!!!!!

5 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top