Bruce Lee: Legenda (1984)

Bruce Lee: The Legend

Documentar (Hong Kong)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Leonard Ho

Scenariști:

Russell Cawthorne

Producător:

Paragon Films Ltd

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 1984

Dată lansare (Romania):

2 August 2021

  Acest film reprezintă o (auto)biografie a marelui maestru în arte marţiale Bruce Lee. Filmul conţine montaje detaliate şi bine lucrate din filmele lui dar şi mărturiile lui despre rolurile pe care le interpreta, cascadoriile pe care le lucara cât şi declaraţiile celor care erau în platou şi lucrau cu el la buna evoluţie a filmului; în schimb deşi este despre un erou al filmelor de acţiune acest film pune amprenta pe partea lui umană în mare măsură. Cei care au lucrat la documentar s-au informat si si-au facut bine temele este un documentar bine facut despre cel care a schimbat ideea filmelor de actiune si a reusit sa aduca in atentia intregii lumi artele martiale si actiunea din filmele cu arte martiale. Se pare ca multi regizoriau fost inspirati de munca lui si i-au urmarit ideile pentru a realizaalte filme de actiune.

Recenzii

Frankenstein

08.09.2018

majoritatea filmelor sale sunt adevarate acesta e un adevarat erou si nu e va mai naste asa ceva! 10 curat

5 1

iubytelxxl

08.09.2018

El e singurul maiestrul al artelor martiale.. nu se va mai naste unul ca el.... pacat ca a murit tanar ...la fel si baieatul lui ...

2 0

spriamarierose18

08.09.2018

Pentru ca ne-a facut sa iubim artele martiale in general si a deschis un nou gen de filme de actiune, are nota 12. Dar discutam de actori, iar aici din pacate nu a stralucit. Pacat !

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top