Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Bunraku (2010)

Thriller, Acțiune, Dramă | 01 September 2010 (United States of America)

Bunraku (2010)

Bunraku

Thriller, Acțiune, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Guy Moshe

Producător:

Picturesque Films, Outpost Studios, Snoot Entertainment, Ram Bergman Productions

Dată lansare (SUA):

1 Septembrie 2010

Dată lansare (Romania):

5 Ianuarie 2011

Bunraku, in regia si dupa scenariul lui Guy Moshe, prezinta aventurile unui tigan nomad care ajunge impreuna cu un razboinic japonez Yoshi, intr-un oras terorizat de bande de infractori. Fiecare are o misiune de indeplinit si sunt indrumati de catre Barman sa mearga la Horseless Horseman Saloon pentru a-l putea infrunta pe capetenia razboinicilor, Nicola si pe iubita acestuia Alexandra,o femeie fatala cu un trecut incert. Acestia se trezesc in mijlocul unor confruntari de proportii mai mari decat se asteptasera. Teatru de papusi originar din Osaka (vestul Japoniei), bunraku este interpretat de un singur recitator care interpretează toate rolurile, şi trei păpuşari, pentru fiecare marionetă. Păpuşile sunt adevărate opere de artă.

Recenzii

tara

08.09.2018

Foarte tare filmul. Ditributie excelenta, umor si actiune cat cuprinde...il recomand cu caldura...:)

1 2

mitsuko_san

08.09.2018

ca realizare e destul de interesant ( cu toate ca seamana cu Sin city,kill bill) dar ca poveste e zero. si chiar daca iti ia ochii prin decor si coregrafie, dupa o vreme devine plictisitor pentru ca povestea nu se leaga sub nicio forma, iar personajele nu au niciun fel de substanta. singurul lucru bun e ca mai vedem si noi actori romani in filme cu distributie mare.

1 3

nevilleee

08.09.2018

super film mi-a placut tot , personajele , decoratiunile , efectele speciale , soundtrackul , scenariul , regia , absolut tot. prima oara cand am auzit ca o sa se filmeze in Romania am crezut ca o sa fie un film prost , dar m-a surprins foarte mult. nota 10.

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top