Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

Burlesque (2010)

Dramă, Romantic | 23 November 2010 (United States of America)

Burlesque - Vis împlinit (2010)

Burlesque

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steve Antin

Scenariști:

Steve Antin

Producător:

Screen Gems, Bedford Falls Productions

Dată lansare (SUA):

23 Noiembrie 2010

Dată lansare (Romania):

14 Ianuarie 2011

  Ali Rose este o tanara originara din Iowa, care viseaza sa isi fructifice talentul muzical pe scenele din Los Angeles. Dupa ce primeste o slujba de chelnerita in clubul The Burlesque Lounge si este luata sub aripa ocrotitoare a proprietarei Tess si a managerului Sean, Ali este fascinata de stralucirea costumelor de dans si de arta burlesca in general, sperand ca intr-o zi sa urce pe scena si sa se transforme in vedeta spectacolului de cabaret. Imprietenindu-se cu dansatoarea Georgia si inspirand sentimente de afectiune barmanului si cantaretului aspirant Jack, Ali Rose starneste gelozia lui Nikki, care ii devine astfel un dusman de temut. Intrucat dansatoarele din trupa sunt tot mai preocupate de problemele personale, iar clubul se confrunta cu dificultati financiare majore, Tess se lupta sa mentina afacerea pe linia de plutire si are nevoie de un star care sa atraga clientii la club. Cu ajutorul managerului Sean, Ali Rose obtine sansa de a canta pe scena The Burlesque Lounge si ridica spectatorii in picioare, atragand atentia potentului om de afaceri Marcus Gerber, care doreste ca fata sa ii cada in brate.

Recenzii

deea16

08.09.2018

super! deabia astept sa apara....promite multe:D.....deci vom vedea;))

3 3

alexa_helen

08.09.2018

filmul pare interesant...un musical de exceptie ce va rupe gura targului avand in vedere ca in film apar cher si christina aguillera...vom vedea in curand

4 4

glamm

08.09.2018

prea fain.Trailerul ma face sa vreau mai mult.De abia astept sa apara.Christina Aguilera are o voce superba si anticipez ca va face o treaba buna in film.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top