Moonlight Trailer
Trailer #1 02:11

Burn After Reading (2008)

Comedie, Dramă | 05 September 2008 (United States of America, United Kingdom, France)

Citeste si arde (2008)

Burn After Reading

Comedie, Dramă (United States of America, United Kingdom, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ethan Coen, Joel Coen, James Cameron

Producător:

Focus Features, Relativity Media, Working Title Films, Mike Zoss Productions, StudioCanal

Dată lansare (SUA):

5 Septembrie 2008

Dată lansare (Romania):

31 Octombrie 2008

<p align="justify"> "Burn after reading" este o comedie neagra a carei actiune se invarte in jurul unui CD continand memoriile fostului agent CIA Osbourne Cox, concediat din agentie din pricina dependentei de alcool, CD care ii este furat acestuia de catre Katie Cox, sotia infidela de care urmeaza sa se desparta, pentru a fi uitat apoi in mod accidental in vestiarul unei sali de fitness din Washington. Pretioasele informatii intra in posesia Lindei Litzke precum si in posesia lui Chad Feldheimer, instructorul de fitness al neglijentei Katie, care intentioneaza sa il santajeze pe Ozzie Cox sau sa le vanda persoanei dispuse sa ofere cea mai consistenta suma de bani pentru ele. </p><p align="justify"> Situatia se complica atunci cand in scena intra si agentul federal Harry Pfarrer, care pe de-o parte are o aventura amoroasa cu Katie - sotia lui Ozzie Cox, iar pe de alta parte o cunoaste pe Linda Litzke prin intermediul unui site de intalniri on-line si se implica la randul sau in schema de santaj pusa la cale de cei doi detinatori fara scrupule ai CD-ului.</p>

Recenzii

Andr3

08.09.2018

cred ca trebuie vazut :D

3 7

zncristian

08.09.2018

George Clooney, Brad Pitt, John Malkovich... hmm... cu asa distributzie nu poti da gresh! Ii cred capabili sa dea culoare oricarui scenariu!

4 7

zncristian

08.09.2018

Ce oameni!!! Nush cine a intrat p'aici si s'a suparat pe toate lumea... -1, -2... :( Parca am fi la scoala si am dat raspunsul gresit, ori dna. invatzatoare a venit frustrata si ne'a pus pe toti la coltz! Ireal... chiar nu poti sa'ti dai cu parerea in romanica!

3 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top