Moonlight Trailer
Trailer #1 02:00

CASSHERN (2004)

Dramă, Horror, SF | 24 April 2004 (Japan)

Casshern (2004)

CASSHERN

Dramă, Horror, SF (Japan)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kazuaki Kiriya

Dată lansare (SUA):

24 Aprilie 2004

Dată lansare (Romania):

25 Iulie 2021

Intr-o lume paralela un mare razboi ia sfarsit lasand lumea devastata si foarte poluata. Doctor in genetica Azuma se roaga de guvern sa ii sustina tratamentul neo-celular care, sustine el, poate trata orice boala si va readuce prosperitate in lume. Liderii, ingrijorati sa nu isi piarda puterea asupra lumii, refuza sa il ajute pe doctor. Dorind sa isi termine munca Dr. Azuma accepta ajutorul unei factiuni militare foarte sinistre. In urma unui accident in laboratorul doctorului un grup de oameni mutanti numiti Shinzo Ningen scapa in lume. Acum doar Casshern, un razboinic reincarnat intr-un trup invincibil mai poate opri anihilarea lumii de catre Shinzo Ningen... 

Recenzii

chifu

08.09.2018

Nu stiu altii cum sunt dar pe mine unul nu m-a incantat deloc acest film, mi se pare chiar stupid. Parerea mea.

1 1

Vladutzz

08.09.2018

Un film inspirat după reviste manga spun,însă nu vreau să greşesc afirmând asta. Transpunerea cinematografică din hârtie direct pe ecran e absolut fantastic realizată,folosindu-se de mijloace moderne de realizare a efectelor speciale.

1 0

Alexandru29

08.09.2018

tocmai ce am vazut filmul si mi-a lasat o impresie foarte placuta; ideea filmului a fost destul de buna si actiunea consistenta; nu s-a pus accent pe istoria personajelor foarte mult ci pe interactiunile si sentimentele dintre ele. un film care a meritat vazut.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top