Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

CSI: NY (2004)

| 22 September 2004 ()

CSI: NY (2004)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

22 Septembrie 2004

Dată lansare (Romania):

5 Martie 2005

<p>CSI: NY, a treia in ordine cronologica a seriei CSI: Ancheta la locul crimei (Crime Scene Investigation) trateaza un subiect nu chiar nou pentru telespectatori: investigatori legisti care, cu ajutorul tehnologiei avansate, rezolva crimele din New York. </p><p>Liderul echipei este Detectivul Mac Taylor, interpretat de Gary Sinise. Dedicat meseriei, este ferm convins ca toate evenimentele sunt legate intre ele si ca fiecare are o poveste de spus. De aceea de fiecare data incearca sa rezolve toate cazurile care ii apar. Cea care ii imparte pasiunea pentru meserie este colega sa, Stella Bonasera, care in ciuda sistemului defavorizant fata de orfani, a reusit sa ajunga un detectiv reumi. Echipa este alcatuita din Danny Messer, Sheldon Hawkes, Don Flack si Lindsay Monroe, fiecare dintre ei avand la randul lor o poveste si cu ajutorul prietenilor si a echipei reusesc sa faca lumina.</p>

Recenzii

KgheO

28.01.2009

Ajuns la sezonul 5...si inca merge ca pe roate! Un serial interesant care are fanii lui si asta se vede...ii urez viata lunga!

0 0

KgheO

12.02.2009

Un serial de care nu prea mia pasat la inceput insa pe parcurs a reusit sa ma convinga...cazuri care de care mai ciudate mistere elucidate, suspans actiune...si pot continua....una peste alta este un serial de televiziune foarte bun .

0 0

KgheO

02.03.2009

CSI: NY...un serial de urmarit, care propune intotdeauna situatii cat mai complexe si cat mai dificile pentru a creste interesul...merita vazut!

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top