Mambo Café (2000)

Café Mambo

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Reuben Gonzalez

Scenariști:

Reuben Gonzalez

Dată lansare (SUA):

21 Aprilie 2000

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

Nydia (Thalia) face parte dintr-o familie de portoricani care au o mica afacere, un restaurant in New York. Nydia este studenta la Universitatea din Boston si cand vine acasa, in vacanta, descopera ca restaurantul merge foarte prost si ca clientii sunt tot mai rai. Fratele Nydiei are o idee, sa il invite sa manance gratis in fiecare zi pe mafiotul local Tony (Robert Costanzo) ca sa creasca faima localului si sa aiba protectie insa de aici mai e doar un pas si lucrurile se complica. Nydia ii spune iubitului ei Chris (Richard Hillman) ca ea provine dintr-o familie bogata din Argentina insa lucrurile se vor complica cand iubitul ei isi face aparitia in cartier.

Recenzii

melanny

08.09.2018

am vazut filmul de cateva ori ca sa inteleg ce vrea sa spuna Thalia cu acest rol nu a fost cine stie ce interpretarea ei in acest film un pic banal a-s spune eu acest rol mai bine juca in telenovele aici a cam dat gresi

0 3

ionitoae

08.09.2018

Intradevar am vazut acest film pt Thalia, de cateva ori bune, nu m-a impresionat povestea in sine, ci doar Thalia, un film de vazut cu familia seara inainte de culcare.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top