Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

올드보이 (2003)

Dramă, Thriller, Mister, Acțiune | 28 September 2003 (South Korea)

Cainta si razbunare (2003)

올드보이

Dramă, Thriller, Mister, Acțiune (South Korea)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Park Chan-wook

Producător:

Egg Films, Show East

Dată lansare (SUA):

28 Septembrie 2003

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2005

De ziua fiicei sale, Ho Dae-su se imbata si ajunge la sectia de politie. Cel mai bun prieten al sau, No Joo-hwan, il scoate din arest si, in timp ce suna acasa dintr-o cabina telefonica, Dae-su dispare, fiind rapit si tinut intr-o camera timp de 15 ani. Intr-o zi, este brusc eliberat, i se dau haine, bani si un celular. Ajunge intr-un restaurant unde face cunostinta cu Mido, o bucatareasa, ajungand amandoi sa se indragosteasca unul de altul. Intre timp, Dae-su este in cautarea celui care l-a pus in captivitate si a motivului pentru care a facut asta si afla astfel secrete ascunse ale trecutului sau.

Recenzii

theobaz

08.09.2018

Prima ora si jumatete e un pic plictisitoare, amuzanta pe alocuri. Insa ultima jumatate de ora face tot filmul. Daca ai rabdare sa il vezi pana la sfarsit nu iti va parea rau (este genul de uimire a la SAW I, unde ultimele 2 minute fac tot filmul).

9 16

1octav

08.09.2018

Oldboy a fost un altfel de experienta... O trilogie antica in varianta asiatica. Multa violenta, insa nu violenta gratuita. Totul are o miza bine stabilita. Bon, gusturile difera insa Park Chan este un regizor de exceptie, no buts or maybe!

11 11

artista

08.09.2018

Filmul e pentru cei care doresc o terapie shoc,un film ce nu te v-a lasa mult timp dupa vizionare,scene cu adevarat shocante.Un mini sfat :recomand vizionare individuala, in nici un caz cu jumatatea amoroasa.Daca propuneti acest film atunci preferabil persoanelor aproapiate spiritual

8 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top