Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Candy (2006)

Dramă, Romantic | 15 February 2006 (Australia)

Iubire si dependenta (2006)

Candy

Dramă, Romantic (Australia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Neil Armfield, Alexander Witt

Producător:

Paradigm Hyde Films, Film Finance Group, New South Wales Film & Television Office

Dată lansare (SUA):

15 Februarie 2006

Dată lansare (Romania):

17 Noiembrie 2006

Dan este un poet tanar si incantator, insa cu o viata ce ameninta sa se naruie din cauza dependentei de heroina. Candy este o studenta frumoasa la Arte, care il va seduce cu incocenta ei si cu fascinatia pe care o are fata de viata lui boema. Pentru a se apropia si mai mult de el, Candy se va preda si ea mortii albe, iar pasionanta relatie dintre ei va pendula intre uitari de sine extatice si izbucniri violente, ce vor duce in cele din urma la autodistrugere.

Recenzii

tzepeshgr

08.09.2018

O poveste de dragoste umbrita de dependenta de droguri, o poveste de dragoste care nu rezista in fata tentatiei, iar revenirea la realitate e extrem de grea... Un film care merita vazut si mai ales analizat.

5 6

nasturi

08.09.2018

Cunosc 2 cazuri de acest gen,cand baiatul e luat pe sus de droguri.De fapt ,baiatul,atunci cand nareaza,recunoste ca ea, e langa el doar pentru a-i implini lui fericirea(pe langa multe altele)Egoismul e la cota maxima odata cu depententa,tot ce conteaza e sa uite de sine,sa se simta "light".(un exemplu clar e la nunta).Faptul ca o lasa sa se vinda pentru a procura droguri ,intareste ideea ca el nu o vede ca pe o alteritate ,ci ca pe ceva care e obligat sa-i asigure visarea.De fapt ,cand fata intreba:Cand se va termina,el va raspunde niciodata.Pentru ca asa e .....el nu stie sa fie altfel,nu stie sa fac nimic,s-a ratat din clipa cand a uitat ca exista(si acum cauta cu disperare).Frica de viata e cel mai bine evidentiata in scena parasirii fetei (internata in urma unei crize de nervi)in spital.Fara ea cea sanatoasa, el nu poate ,nu stie sa aiba grija ea. Finalul(desi atunci nu am inteles,acum da)........daca nu ne-am dat sema exact cum e baiatul,acum e sansa noastra.In gand el isi spune ca ea e totul,insa,cand ea apare el ii spune ca trecutul nu va mai veni.Nu mai are curaj sa infrunte viata(pentru ca stie ca de data aceasta va fi diferit)si prefera sa ramana spalator de vasa.

3 3

TheoLuvMCR

08.09.2018

O interpretare magistrala a regretatului Heath Ledger in acest film sublim si rascolitor.Aceasta oscilatie intre clipe de incantare si tumult este absolut fantastica.Ravasitor!

9 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top