Moonlight Trailer
Trailer #1 01:26

Cannonball Run II (1984)

Acțiune, Comedie | 29 June 1984 (United States of America)

Cursa ghiulea II (1984)

Cannonball Run II

Acțiune, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Hal Needham

Producător:

Golden Harvest Company, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

29 Iunie 1984

Dată lansare (Romania):

27 Septembrie 2020

300 de cai putere, 3000 de mile si un milion de dolari oferiti ca premiu de un seic excentric mobilizeaza o intreaga galerie de personaje (interpretate de unele dintre cele mai cunoscute nume ale Hollywood-ului) intr-o cursa nebuneasca din California pana in Connecticut. J.J. McClure (Burt Reynolds) este cel care face mobilizarea generala pentru o noua cursa ghiulea. In timp ce vor strabate teritoriul tarii in lung si-n lat, participantii la cursa, in disperarea de a pune mana pe semnificativa suma de bani, se vor da peste cap, la propriu si la figurat si vor avea de escaladat situatii periculos de amuzante.

Recenzii

jdr

08.09.2018

Luaţi averea unui arab, două aşa-zise călugăriţe şi o adunătură de nebuni care sunt dispuşi să-şi rişte pielea într-o cursă nebunească, fără reguli, de-a lungul ţării şi sunteţi pregătiţi pentru "Cannonball Run II". Cine va ajunge primul în Connecticut va primi suma de un milion de dolari pusă în joc de un şeic. J.J., Victor şi Doc, Fenderbaum şi Blake, Marcie şi Jill, Mel şi Terry, Jackie şi Arnold acceptă provocarea şi pornesc spre Est. Fiecare conducând maşini cât se poate de ciudate şi variate. De-a lungul drumului, şeicul este răpit de către capul Mafiei din Las Vegas şi ceilalţi participanţi la cursă sunt nevoiţi să-l elibereze, altfel îşi luau adio de la bani. După multe situaţii caraghioase şi o încăierare cu mafioţii, şeicul îi anunţă că plănuieşte să investească în Las Vegas. Cursa continuă şi toţi, cu excepţia lui J.J. care a luat-o spre Vest, se îndreaptă spre Est. În timpul zăpăcelii create, lui J.J. îi pică în mână valiza plină cu bani a şeicului, astfel că J.J. se alesese cu banii şi cu Betty, o tânără drăguţă pe care o agăţase pe drum.

0 0

Andrei426Hemi

08.09.2018

Nu la fel de bun ca primul dar acceptabil, Jamie Farr joaca bine, iar rolul interpretat de el ii de departe cel mai haios

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top