Moonlight Trailer
Trailer #1 04:13

Singin' in the Rain

Comedie, Muzică, Romantic | (United States of America)

Cantand in ploaie

Singin' in the Rain

Comedie, Muzică, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stanley Donen, Gene Kelly, John Singleton

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

În 1927, Hollywood, Don Lockwood și Lina Lamont sunt o pereche romantică faimoasă în filme silențioase, dar Lina confundă romantismul de pe ecran cu dragostea adevărată. Când ultimul lor film este transformat într-un muzical, Don are vocea perfectă pentru cântece, dar vocea stridentă a ei face ca studioul să îi dubleze vocea. Actrița aspirantă, Kathy Selden este adusă și, în timp ce lucrează la film, Don se îndrăgostește de ea.

Recenzii

georgian102005

08.09.2018

Singin' in the Rain este unul dintre cele mai iubite musical-uri. Are in centru doua personaje principale, Don Lockwood si Lina Lamont, cuplu de actori celebri ai perioadei mute. Ultimul lor film este transformat intr-un musical, iar intre ei se naste o frumoasa poveste de dragoste, o umbrela si multa ploaie sub care sa canti. Un film vesel si plin de carisma.

4 7

crazy_bloggera

08.09.2018

Superb filmul. Pacat ca nu se mai fac filme de asemenea valoare, cu oameni foarte talentati.

2 2

tianne

08.09.2018

De fapt povestea de dragoste se naste intre Kathy Selden (Debbie Reynolds) si Don, Lina Lamont ramanand pe afara. Un musical cu scene incredibile de dans, in plina era muzicala la Hollywood. Probabil cel mai apreciat film de gen din istorie. Are un optimism contagios. Nu trebuie ratat de niciun cinefil.

6 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top