Moonlight Trailer
Trailer #1 01:13

Capitalism: A Love Story (2009)

Documentar | 06 September 2009 (United States of America)

Capitalism: o poveste de dragoste (2009)

Capitalism: A Love Story

Documentar (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Moore

Scenariști:

Michael Moore

Producător:

The Weinstein Company, Paramount Vantage

Dată lansare (SUA):

6 Septembrie 2009

Dată lansare (Romania):

15 Ianuarie 2010

Capitalism: A Love Story este noul documentar al lui Michael Moore, care dupa ce a explorat dedesubturile sistemului de sanatate american si a dovedit ca americanii sunt departe de a merita sa fie invidiati din acest punct de vedere, acum arunca o privire asupra crizei economice mondiale, a cauzelor ei si a imenselor sume de bani ajunse din buzunarele mici ale contribuabililor in cele mari si nesatioase ale institutiilor financiare private. Este vorba de "cel mai mare jaf din istoria tarii", prezentat in acest documentar in care personajul negativ este reprezentat de bancile mari si fondurile de investitii, care folosesc capitalul investitorilor pentru a-i favoriza pe cei de pe Wall Street, acei "putini si privilegiati", in detrimentul americanilor simpli, de pe "Main Street" - strada principala a oamenilor de rand. Capitalism: A Love Story arunca o privire asupra relatiei dntre banci, politicieni si Departamentul Trezoreriei din SUA si incurajarea americanilor de rand care s-au imprumutat dincolo de capacitatea lor de plata, pentru a achizitiona locuinte si bunuri, si au creat premisele crizei financiare care a dus la somaj si la pierderea acestor locuinte si bunuri. 

Recenzii

Scream

08.09.2018

nu am mai auzit pana acum de Michael Moore, dar pot spune ca mi-a placut modul in care a pus problema. Filmul merita atentia telespectatorului timp de 127 minute, dar nu se adreseaza ignorantilor. Acum chiar am inteles ce inseamna cu adevarat capitalismul.

1 1

linkboy

08.09.2018

Michael Moore a regizat numai documentare realiste, si n-a incercat sa influenteze intr-un fel lucrurile. Documentarul este interesant , si real. Lucrurile merg prost pentru americanii de rand in ceea ce priveste ipotecile si datoriile la banci, care abuzeaza pur si simplu de puterea pe care o au si iti maresc rata si comisioanele ca sa nu le mai poti plati si sa-ti ia casa. E dezbatuta un pic si problema crizei, care a pornit de la marile banci sin SUA. Un documentar obiectiv , care te invata sa lupti pentru drepturile tale.

1 1

lau72

08.09.2018

Un documentar foarte bun si realist marca Michael MOORE , 2 ore despre puterea Bancilor si marilor corporatii din SUA

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top