Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Captain America: The First Avenger (2011)

Acțiune, Aventuri, SF | 22 July 2011 (United States of America)

Capitanul America: Primul razbunator (2011)

Captain America: The First Avenger

Acțiune, Aventuri, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joe Johnston, Robert Fischer

Producător:

Marvel Studios

Dată lansare (SUA):

22 Iulie 2011

Dată lansare (Romania):

5 August 2011

Filmul este bazat pe celebrele benzi desenate cu acelasi nume. Un ser experimental pentru armata Statelor Unite l-a transformat pe Steve Rogers, dintr-un papa-lapte slabanog intr-un titan plin de muschi. El a fost cel mai mare erou al Americii in timpul celui de-al doilea rozboi mondial, drept urmare si-a luat numele de Capitanul America. Acesta si-a petrecut cea mai mare parte din razboi, luptandu-se cu nazistii si aparandu-si propria tara. Punctele forte ale Capitanului America sunt: costumul sau antiglont, scutul sau facut din aliaj de smalt si titaniu, care il face indestructibil, si o agilitate supraomeneasca: poate alerga o mila in mai putin de un minut. Acesta a jurat ca daca America are nevoie de un erou care sa lupte cu fortele raului, el va fi acela. 

Recenzii

riddick

08.09.2018

Bazandu-se pe celebrul personaj de benzi desenate, un tanar soldat din timpul celui de-al doilea razboi mondial pe nume Steve Rogers, se ofera voluntar pentru un program secret al armatei americane. Steve Rogers se transforma dintr-un tanar obisnuit in cel mai mare super-erou al americii, menit sa salveze o intreaga natiune.

7 11

oFFisHaLL

08.09.2018

un film interesant . mai ales sfarsitul "Ai dormit 70 de ani " . abia astept sa vad Captain America 2 daca se va face .

0 11

Anonimus123

08.09.2018

Nu inteleg de ce nu prea exista comm-uri pentru un asemenea film... Sa nu uitam ca acest personaj este unul foarte cunoscut si unul dintre personajele originale Marvel... sper doar ca filmul sa se compare cu povestea originala:D:D:D:):)nota mea deocamdata 9,9:)):))

3 16

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top