Moonlight Trailer
Trailer #1 03:46

Captains Courageous

Aventuri, Dramă, Familie | (United States of America)

Capitanul marilor

Captains Courageous

Aventuri, Dramă, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Victor Fleming

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (Romania):

22 Octombrie 2020

O goeleta de pescuit pe nume “Suntem aici” a scos din apa un alt soi de peste: un baietel de 10 ani, pe nume Harvey Cheyne, care cazuse peste bordul unui transatlantic. Harvey trebuie sa astepte luni intregi ca ambarcatiunea pe care se afla sa acosteze la mal, iar timpul il va transforma dintr-un copil rasfatat intr-un tanar onorabil – totul numai datorita lectiilor de viata pe care le invata de la Manuel, un pescar sarac cu care se imprieteneste.

Recenzii

ghebala

08.09.2018

Un film despre puterea transformatoare a vietii, despre cum uneori balanta vietii te trezeste la realitate. O interpretare absolut magnifica din partea lui Spencer Tracy rolului lui Manuel-marinarul care cu tact si rabdare reuseste sa-l "domesticeasca" pe rasfatatul Harvey can final sa-i arate lectia suprema a sacrificiului cerut de catre stihiile marii.

0 0

crivas1979

08.09.2018

Un film bun foarte putin difuzat in Romania.Spencer Tracy este la primul oscar din cariera datorita interpretarii de senzatie din acest film. Un film pentru toate varstele.Remarcabila lectie de viata

1 0

Nagy

08.09.2018

Excelent film-aventura din pacate mult mai putin cunoscut astazi.

0 17

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top