Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Cars 2 (2011)

Animaţie, Familie, Aventuri, Comedie | 11 June 2011 (United States of America)

Maşini 2 (2011)

Cars 2

Animaţie, Familie, Aventuri, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Lasseter

Producător:

Pixar, Walt Disney Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Iunie 2011

Dată lansare (Romania):

5 August 2011

 Star - maşina de curse, Lightning - fulgerul McQueen şi incomparabilul Mater - maşinuţa de tractări auto, duc prietenia lor spre locuri noi, interesante în "Cars 2", atunci când călătoresc peste mări pentru a concura în primul Mare Premiu Mondial pentru a determina care este cea mai rapidă maşină din lume. Dar drumul spre campionat este umplut cu o mulţime de gropi, ocolişuri şi surprize hazli, atunci când Mater este prins într-o aventură intrigantă de spionaj internaţional. Călătoria împachetată în acţiune a lui Mater îl conduce într-o urmărire explozivă pe străzile din Japonia şi Europa. Adăugarea la toată această distracţie, este o distribuţie cu tot felul de maşini noi, colorate, ce includ agenţi secreţi, ticăloşi ameninţători şi a concurenţilor de curse internaţionale. Iar dacă ni-l închipuim pe Mater conducând pe partea greşită a drumului în Marea Britanie, mergând în cercuri mari, gigante în Paris, pe autostrada din Germania, făcând faţă motoscuterelor în Italia, încercând să înţeleagă semnele de circulaţie din Japonia, atunci tot farmecul acestui film va prinde viaţă.

Recenzii

cristimilan7

08.09.2018

Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pista in aceasta continuare a succesului din 2006, insotit de cel mai bun prieten al sau, harbuitul dar entuziastul Mater. Cei doi se vor vedea nevoiti sa depuna toate eforturile pentru a iesi cu fruntea sus dintr-o noua intriga, iar de aceasta data aventurile ii vor conduce pe tot cuprinsul globului.

8 12

harua

08.09.2018

Un film de animatie ce merita vazut, plin de umor si actiune. Va aparea in format 2D, 3D si IMAX asa cum a fost anuntat, deci.... astept sa-l vad si nu cred ca va fi mai prejos decat prima parte.

3 6

mirceaminciunaavatar

08.09.2018

O animatie FANTASTICA!!! plina de actiune, scene fierbinti, umor foarte bine pus si... si ce mai trebuie... acest film se poate de privit oricins si recomand....

2 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top