Moonlight Trailer
Trailer #1 01:50

Casa De Mi Padre (2012)

Comedie, Western | 15 March 2012 (United States of America)

Casa De Mi Padre (2012)

Casa De Mi Padre

Comedie, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Matt Piedmont

Producător:

Gary Sanchez Productions, NALA Films, Lionsgate

Dată lansare (SUA):

15 Martie 2012

Dată lansare (Romania):

8 Mai 2021

Mexicanul Armando Alvarez este un justitiar care a trait si a muncit intreaga viata la ferma tatalui sau, fiind extrem de priceput in cresterea si ingrijirea vitelor, motiv pentru care a fost intotdeauna omul pe umerii caruia s-a sprijinit afacerea familiei. Atunci cand tatal contracteaza datorii pe care nu le mai poate achita, in ajutorul lui Armando sare fratele mai mic pe nume Raul, care soseste in Mexic impreuna cu frumoasa si pasionala lui logodnica Sonia si pretinde ca afacerile in care este implicat au avut atat de mare succes incat isi permite sa rezolve problemele financiare ale familiei Alvarez si sa salveze ferma de la faliment. Situatia se complica insa atunci cand Armando se indragosteste de Sonia si incepe o aventura sexuala cu ea, iar afacerile cu care se lauda Raul se dovedesc a fi ilegale, avand legatura cu traficul de stupefiante. In curand, Raul si Armando intra in razboi cu Onza, unul dintre cei mai temuti lideri mexicani ai unui cartel al drogurilor, iar problemele economice cu care se confrunta ferma mostenita de la tatal lor par banale in comparatie cu problemele pe care li le cauzeaza fratilor infruntarea cu Onza.  

Recenzii

aurae_county

08.09.2018

Nu prea multe de spus: filmul se vrea o parodie la filmele siropoase telenoveliene spaniole. Din pacate iroseste aceasta sansa din plin, doar cateva scene fiind demne de remarcat. In rest, cu mult mai plictisitor decat telenovelele in sine. Deci SUCKS cu Z mare!

2 1

sweeney

08.09.2018

Un film slabut...unele faze sunt destul de amuzante insa per total devine foarte enervant. Will Farrell s-a descurcat binisor in rest Gael Garcia Bernal si Diego Luna mai putin ok. O comedie/telenovela care se situeaza la limita dintre penibil si cat de cat ok...acum fiecare cu gustul sau.

3 1

marviss

08.09.2018

Ce pot sa spun , un film bunicel . M-au amuzat anumite faze , iar filmul per ansamblu mi s-a parut o parodie cu un simt al umorului din partea regizorului , ceva mai diferit si uneori plictisitor .

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top