Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Casanova (2005)

Comedie, Romantic | 25 December 2005 (United States of America)

Casanova (2005)

Casanova

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lasse Hallström, Marc Forster

Producător:

Power, Touchstone Pictures, The Mark Gordon Company, Gondola Pictures

Dată lansare (SUA):

25 Decembrie 2005

Dată lansare (Romania):

24 Februarie 2006

Filmul prezinta povestea lui Casanova, legendarul amorez despre care se spune ca ar fi iubit aproximativ 10.000 de femei. Parasit fiind de mama lui de la varsta copilariei, Casanova isi gaseste alinarea in bratele femeilor. Traind intr-o lume in care era blamat de biserica si majoritatea barbatilor pentru aventurile sale, se vede nevoit sa se casatoreasca cu o tanara virgina pentru ca sa nu fie alungat din oras. El se indragosteste insa de o tanara, care la randul ei trebuie sa se casatoreasca cu un barbat instarit. Urmarit de Inchizitie, Casanova reuseste sa scape in final, fiind ajutat de prieteni si de mamam sa.

Recenzii

fluflu

08.09.2018

un film superb.:Ximi pare rau ca nu il voi mai vedea pe Heath in alte filme :(

9 8

Gynzz

08.09.2018

Un film kre a fost sub asteptarile mele . Ma gandeam k o sa fie un film fascinant , serios kre intr-adevar arata ce a fost Casanova ... o legenda . Filmul nu este slab , are si ceva haz dar park prea pueril pt numele asta . E k si cum ai fi luat un episod dintr-un desen animat si ar juk actori adevarati .

5 9

lovegirl

08.09.2018

fenomenal,!!o astefel de intoarcere in trecut e binevenita, iar modul in care a fost prezentat cu adevarat uimitor! ,,casanova" te ,,vrajeste" pur si simplu:x:))

3 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top