Moonlight Trailer
Trailer #1 02:09

Cashback (2006)

Dramă, Comedie, Romantic | 10 September 2006 (United Kingdom)

Cashback (2006)

Cashback

Dramă, Comedie, Romantic (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sean Ellis

Producător:

Left Turn Films, Lipsync Productions, Ugly Duckling Films

Dată lansare (SUA):

10 Septembrie 2006

Dată lansare (Romania):

26 Iulie 2021

<p>Pe Ben, care e student la arte plastice, il lasa iubita, iar el e atat de afectat de acest lucru,incat isi pierde somnul. Are suficienta imaginatie ca sa vada partea plina a paharului,adica faptul ca acum dispune de o gramada de timp. Prin urmare, se angajeaza la un supermarket, unde activeaza in tura de noapte. Aici seful e zabauc, colegii sunt ticniti, iar o casierita e fermecatoare. Dar lui Ben ii zburda in voie imaginatia lui de artist in devenire si isi inchipuie ca poate opri timpul. Asa ca, ori de cate ori are chef,ii inmarmureste (la propriu) pe cei din jur si ii studiaza, sau se amuza pe socoteala lor. Interesul lui neostoit pentru nuduri ii da ghes sa le si despoaie putintel pe clientele frumusele, spre a le imortaliza formele pe foia de desen. Evident, apare si o noua poveste de iubire cu Sharon, casierita.</p>

Recenzii

delfinasu

08.09.2018

Merita sa vizionati si "altceva"... Este un film care o sa va placa macar din punctul de vedere al imaginatiei regizorului-scenarist Sean Ellis... Frumusetea este la tot pasul... depinde de privitor ;)

7 5

karexx

08.09.2018

un film interesant despre oameni si nu despre actiunea filmului e un pic lent in stil englezesc dar e altfel decat ne-am obistnuit.

1 0

kenya

08.09.2018

e dragutzel , nu e senzational , dar merge vazut o data .

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top