Moonlight Trailer
Trailer #1 01:49

Chain Reaction (1996)

Acțiune, Dramă, SF, Thriller | 02 August 1996 (United States of America)

Reactie in lant (1996)

Chain Reaction

Acțiune, Dramă, SF, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrew Davis, Keenen Ivory Wayans

Scenariști:

Josh Friedman, Arne Schmidt, Rick Seaman

Producător:

Chicago Pacific Entertainment, 20th Century Fox, The Zanuck Company

Dată lansare (SUA):

2 August 1996

Dată lansare (Romania):

1 Noiembrie 1996

<p>Un laborator de cercetari pentru descoperirea unei surse de energie nepoluanta sare in aer printr-un spectaculos act de sabotaj,tocmai in clipa in care experimentul reusise. Un om de stiinta chinez dispare si trimite aparentilor sai complici Kasalavich si Sinclair mesaje de la Beijing. Mizerabilii complotisti sterg urmele si monteaza piste false pentru ca energia respectiva sa ramana la cheremul unor monopoluri.</p>

Recenzii

cezarica98

08.09.2018

Un film bun, un film de actiune, in care Morgan F. face un rol excelent, iar Reeves si Weisz fac un cuplu reusit. Un film cu un scenariu interesant; Eddie Kosalivich, student la Universitatea Chicago, lucreaza ca tehnician pentru o echipa de oameni de stiinta care descopera un combustibil ieftin si nepoluant. Unul dintre cercetatori e ucis, iar inventia e furata. Eddie si fiziciana Lily Sinclair sunt acuzati si trebuie sa fuga pentru a-si salva vietile, fiind urmariti de FBI, CIA si alte agentii. Eddie si Lily trebuie sa conlucreze pentru a gasi inventia furata si pentru a dovedi ca sunt nevinovati. Un film care merita urmarit.

3 2

yrynush

08.09.2018

e de ajuns sa joace Keanu Revees si deja pot sa spun ca filmul este foarte bun.

2 2

crazy_bloggera

08.09.2018

Fiind un film cu Keanu Reeves am zis sa il vad si asta am si facut acum cativa ani. Insa nu pot spune ca m-a impresionat prin ceva. E un film ok si atat.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top