Moonlight Trailer
Trailer #1 02:23

Changing Lanes (2002)

Crimă, Thriller | 07 April 2002 (United States of America)

Miscari Periculoase (2002)

Changing Lanes

Crimă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roger Michell, Harry Hook

Producător:

Paramount

Dată lansare (SUA):

7 Aprilie 2002

Dată lansare (Romania):

18 Septembrie 2021

Intarziind la tribunal, puternicul avocat Gavin Banek se strecoara prin traficul aglomerat. Pe o banda diferita se afla Doyle Gibson, un tata a carui sansa de a-si vedea copiii depinde de decizia unui judecator.Aparent, Banek si Gibson sunt doi oameni foarte diferiti: unul lupta sa ajunga in varful carierei sale, celalalt se chinuieste sa iasa dintr-o prapastie. Dar un accident neinsemnat ii va conduce pe cei doi catre drumul autodistrugerii, dovedind ca furia este mai presus de orice atunci cand oamenii se transforma in bestii

Recenzii

Harald

08.09.2018

Nu iese in evidenta dintrun mare nr de filme de acest tip. Ben e doar un tip 'bine" altceva...

0 2

alex_il_fenomeno

08.09.2018

a fost un film de actiune interesant , desi facut in stilul celor americane , cu multe conspiratii ! dar acesta are un plus prin distributia excelenta , cu Ben Affleck si Samuel L. Jackson ! Nota 8/10 de la mine !

0 5

supernaturalfan93

08.09.2018

mie mi-a placut destul de mult acest film,mai ales intriga ce dezlantuie toata actiunea:doi oameni complet diferiti se intalnesc si de aici incepe un intreg conflict.Ben Affleck este un actor foarte bun,avand numeroase filme in care s-a remarcat,la fel si Samuel l Jackson.nota 10.un film pe care l-as revedea oricand.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top