Moonlight Trailer
Trailer #1 01:52

Chromophobia (2005)

Dramă | 01 January 2005 (France, United Kingdom, United States of America)

Cromofobia (2005)

Chromophobia

Dramă (France, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Martha Fiennes

Scenariști:

Martha Fiennes

Producător:

Rotholz Pictures, Quinta Communications

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 2005

Dată lansare (Romania):

24 Iunie 2021

<p>Chromophobia este o drama cu usoare note de comedie neagra in care fiecare personaj in parte traieste o drama proprie, iar in comun sunt victimele problemelor societatii contemporane, fara sa conteze nivelul social al fiecaruia. O familie unde afectiunea, cinstea si prietenia sunt inlocuite de non-valorile "bani, goana dupa succes, frumusete si shopaholism" este contrabalansata de situatia unei prostituate, mama a unei fetite, care este urmarita si mai apoi ajutata de asistentul social. De partea cealalta, un intelectual rafinat si pe deasupra homosexual zace in coma, dupa ce a fost batut de elevii lui. Reusesc oare sa-si depaseasca dilemele?</p>

Recenzii

Oanna

08.09.2018

Nemaipomenit! Cromatica, imagini, coloana sonora, drama personajelor... Pacat ca e subapreciat filmul asta.

3 3

lizardking

08.09.2018

un film realist, cu accente tragice. trebuie sa recunosc ca eu nu am constatat "usoare note de comedie neagra". probabil nu sunt suficient de cinic. pe tot parcursul sau, filmul ne developeaza situatii atat de credibile incat ai senzatia ca urmaresti un documentar. actorii par ca nu interpreteaza, ci se comporta ca oamenii din situatiile respective. chiar si in situatiile in care mai licare speranta gustul infrangerii este atat de prezent incat iti este greu sa admiti asa-zisul triumf al binelui. poate exista iertare, poate exista uitare, insa ambele sunt atat de puternic inconjurate de suferinta incat filmul devine apasator. titlul poate insemna declaratia autoarei. teama de culori poate insemna deseori teama de a accepta multitudinea de nuante, interpretari sau alegeri pe care le facem sau le traim.

2 1

ioana3110

08.09.2018

Un film bun pot spune, insa se putea si mai mult avand in vedere distributia actorilor ma asteptam la ceva mai mult. O serie de povesti de viata ale unor oameni diferiti, cu diferite functii sociale,morale si financiare care in cele din urma au o cat de mica legatura intre ei. Este un film educativ daca este privit in profunzime.

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top