Moonlight Trailer
Trailer #1 02:24

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

Aventuri, Fantasy, Acțiune, Thriller | 23 October 2009 (United States of America)

Circul ororilor: Asistentul vampirului (2009)

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant

Aventuri, Fantasy, Acțiune, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul Weitz

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

23 Octombrie 2009

Dată lansare (Romania):

22 Ianuarie 2010

<p align="justify">    Darren Shan si prietenul sau Steve sunt doi adolescenti obisnuiti in varsta de 14 ani, a caror viata se schimba pentru totdeauna atunci cand decid sa cumpere bilete la spectacolul circului ambulant cu monstrii care poposise in orasul lor pentru o reprezentatie. Dupa ce Steve este muscat de paianjenul extrem de veninos al vampirului Larten Crepsley si doctorii afirma ca nu ii pot salva viata, Darren face un pact cu vampirul prin care devine ucenicul acestuia in schimbul obtinerii antidotului otravii. </p><p align="justify">    Devenit pe jumatate vampir, fortat sa renunte la familie, la amici si la existenta banala si linistita pe care o ducea in suburbii si intrat in randul ciudatelor creaturi de circ precum omul-lup, baiatul-sarpe sau femeia cu barba pe nume Madame Truska, Darren Shan intrerupe fara voia lui un armistitiu vechi de 200 de ani dintre doua clanuri razboinice rivale de vampiri si se transforma intr-un element catalizator al acestei lupte.   </p>

Recenzii

102 Ordonare după: | |

Broken.Heart

08.09.2018

am citit si eu cartile...da nu mi se pare cine stie ce:)

2 3

riddick

08.09.2018

Cand Darren Shan se duce la Cirque Du Freak are ocazia de a vedea mai mult decat niste monstri. Baiatul da peste Larten Crepsley, un vampir al carui asistent devine si pe care il va implica intr-o fantastica lupta cu alte creaturi iesite din comun. Dar Darren si Larten o au de partea lor si pe energica Madame Truska, femeia cu barba. Ecranizare dupa seria de romane pentru copii ale lui Darren Shan.

4 5

Addams.family

08.09.2018

Abia astept sa apara am citit primele 2 carti in mai putin de 3 ore:| dau dependenta:|, iar Darren Shan chiar e bun in ceea ce face.

10 10

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top