Moonlight Trailer
Trailer #1 01:47

City of Ember (2008)

Aventuri, Familie, Fantasy | 07 October 2008 (United States of America)

Ember - Orasul din adancuri (2008)

City of Ember

Aventuri, Familie, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gil Kenan, William Winckler

Producător:

Playtone, Walden Media

Dată lansare (SUA):

7 Octombrie 2008

Dată lansare (Romania):

10 Octombrie 2008

De generații, oamenii din orașul Jarului (Ember) au înflorit într-o lume uimitoare de lumini strălucitoare. Dar generatorul odată puternic al lui Ember eșuează, iar marile lămpi care luminează orașul încep să pâlpâie. Acum, doi adolescenți, într-o cursă împotriva timpului, trebuie să caute în Ember indicii care vor dezvălui misterul antic al existenței orașului, înainte ca luminile să dispară pentru totdeauna.

Recenzii

julymonik

08.09.2018

ideea e simpatica dar felul in care a fost pusa in prcatica...lasa de dorit... :| iar cartita aia mi se pare in plus

1 1

Mihai

08.09.2018

Mi-a placut ideea de baza a filmului, insa scenariul are in cadrul sau o multime de greseli si neconcordante incat nu avea cum sa iasa ceva bun la final. Cu toate astea, filmul m-a atras si l-am vizionat cu speranta ca pe parcurs isi va reveni. Jocul actorilor a fost unul bun, dar aici ma refer doar la copii, Bill Murray fiind catastrofal si Tim Robbins neiesind din negura rolului sau secundar. Desi e un film de aventura, suspansul lipseste si totul e previzibil de la inceput si pana la sfarsit. Bugetul a fost unul redus, cu filmari de studio, insa destul de bine realizat din punct de vedere al efectelor. In ansamblu, un film pentru copii, sau pentru o duminica in familie, de vazut o singura data. Nota 6.

10 5

Gabb

08.09.2018

Trebuie sa vad filmul! Pare amuzant ,aventurier si misterios! NU e nici pentru copii si nici pentru adulti...e ceva la mijloc. Trebuie sa il vad.

1 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top