Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

Clash of the Titans (2010)

Aventuri, Fantasy, Acțiune | 01 April 2010 (United States of America)

Înfruntarea titanilor (2010)

Clash of the Titans

Aventuri, Fantasy, Acțiune (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Louis Leterrier

Producător:

The Zanuck Company, Legendary Entertainment, Thunder Road Pictures, Moving Picture Company, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

1 Aprilie 2010

Dată lansare (Romania):

16 Aprilie 2010

Aceasta noua versiune la clasicul film din 1981 cu acelasi titlu il are in centrul povestii pe Perseu, fiul lui Zeus, crescut printre oameni. Lupta pentru putere ii gaseste pe oameni infruntand regii si regii infruntand zeii. Numai ca razboiul dintre zei ar putea distruge intreaga lume. In fata lui Hades, zeul lumii de dincolo, Perseu este neajutorat, nereusind sa isi salveze familia. El se ofera voluntar intr-o misiune periculoasa de a-l infrange pe Hades inainte ca acesta sa puna mana pe puterea lui Zeus, vrand sa elibereze iadul pe pamant. In fruntea unor razboinici viteji, Perseu porneste intr-o calatorie plina de pericole in lumile interzise, acolo unde se va lupta cu creaturi, bestii si demoni, in fata carora va triumfa numai daca isi accepta conditia de zeu, numai daca isi va sfida soarta si isi va crea propriul sau destin.

Recenzii

168 Ordonare după: | |

xxsadxangelxx

08.09.2018

Un film destul de bine realizat.. Ceea ce mi-a placut in mod deosebit la el au fost efectele speciale.. mult mai bun fata de Percy Jackson & the Olympians.

1 1

riddick

08.09.2018

Pentru ca, mandra de frumusetea fiicei ei, Cassiopeea a indraznit sa o compare pe Andromeda cu Hera, zeita si-a atras mania teribilei regine a Olimpului, care a hotarat pentru Andromeda un destin mai rau decat moartea: casatoria cu monstruosul Calibos. Sedus de frumusetea uluitoare a Andromedei, Perseus, fiul lui Zeus, se decide sa infrunte zeii si sa schimbe destinul frumoasei fiice a Casiopeei. Inarmat cu un scut magic si insotit de un armasar inaripat, tanarul erou trebuie sa-l infranga in lupta pe Calibos.

3 7

marynel

08.09.2018

este o placere sa vezi asemenea film de actiune cu tot felul de scene ce te pune in placerea de a vedea mai departe actiunea merita sa il vedeti prieteni actiune si suspans in toata regula

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top