Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Close Range (2015)

Acțiune, Crimă | 11 December 2015 (United States of America)

Close Range (2015)

Close Range

Acțiune, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Isaac Florentine

Scenariști:

Chad Law, Shane Dax Taylor

Producător:

Entropy, Bleiberg Entertainment, Compound B, Underdogg Entertainment

Dată lansare (SUA):

11 Decembrie 2015

Dată lansare (Romania):

15 Iunie 2021

<p>Colton reuşeşte să intre de unul singur, în sediul unui cartel de droguri pentru a-şi salva nepoata aflată în captivitate. Când şeful cartelului află că un „gringo” i-a ucis cei mai buni oameni și i-a extras informaţii valoroase, acesta dezlănţuie un adevărat iad, pentru a-l distruge pe Colton și familia sa.</p>

Recenzii

dan1954

08.09.2018

Vreau sa incep prin a spune ca Scott Adkins are potentialul de a continua seria de luptatori din filmele de la Hollywood cum ar fi van Dame, Steven Segal etc. Sincer el a fost singurul motiv pentru care am urmarit filmul pana la final si el nu a fost chiar rau. Mergand la film pot sa va spun ca nu am mai vazut un film atat de prost in privinta povestii si a actorilor de mult timp. Pacat ca un actor cu potential ca Adkins joaca in filme asa de rele care te fac sa pierzi atat banii cat si timpul. Ca si plus al acestui film sunt scenele de lupte care sunt foarte bine executate si realizate. Totusi asta nu compenseaza complet jocul celorlalti actori si scenariul. Sfatul meu este sa nu il vizionati decat daca nu aveti altceva mai bun de facut si cred totusi ca veti gasi multe lucruri mult mai bune!

1 1

Ionut.Rotaru

08.09.2018

cum spunea dan1954,actorul cu tolul principal a fost singurul motiv pentru care am urmarit filmul pana la final,in rest...nota mea..4!

0 0

Dragos_87

08.09.2018

Da,filmul asta l am vazut acum ceva vreme,e bun chiar merita de vazut mai ales cand incepe rafala de gloante asupra casei din poveste!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top