Moonlight Trailer
Trailer #1 02:57

Closed Circuit (2013)

Mister, Dramă, Crimă, Thriller | 28 August 2013 (United Kingdom, United States of America)

Conspiraţia (2013)

Closed Circuit

Mister, Dramă, Crimă, Thriller (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Crowley, Doris Dörrie

Producător:

Focus Features, Working Title Films

Dată lansare (SUA):

28 August 2013

Dată lansare (Romania):

11 Octombrie 2013

<p style="margin: 0px 0px 1.33em; outline: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline">Londra. Borough Market. Aglomerație. Un camion parchează într-o zonă interzisă. Camerele de supraveghere îi urmăresc fiecare mișcare. Un sunet puternic. Imaginea dispare. Rezultatul? Cel puțin 100 de decese sunt înregistrate!</p><p style="margin: 0px 0px 1.33em; outline: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline"><span style="font-size: 14px">La un an de la cel mai mare atac terorist pe pământ britanic, unul dintre autori este adus în fața instanței pentru a fi judecat. Dar procesul acestuia nu poate fi public, nu în totalitate, deoarece informații clasificate drept secrete de stat nu pot ajunge la cunoștința publicului!</span></p><p style="margin: 0px 0px 1.33em; outline: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline">Astfel, pentru a-i fi asigurat un proces echitabil inculpatului, acestuia îi este desemnat un avocat special care va avea acces la informațiile secrete și care va putea cere declasificarea acestora. Dar el nu poate lua legătura cu avocatul ales pentru a-l reprezenta pe presupusul terorist în procesul public, aspect ce conduce la o serie de intrigi greu de deslușit.</p>

Recenzii

scofield91

08.09.2018

Cu un scenariu mai concis, concentrat mai mult pe mușamalizarea situației sau pe capcanele sistemului juridic, “Closed Circuit” ar fi putut deveni un film extraordinar! Dar rezultatul poate fi recomandat doar cinefililor iubitori ai filmelor de spionaj și conspirație.

0 0

kenya

08.09.2018

Scenariul in sine e ok, ideea pusa in practica insa lasa de dorit. Parca e un film facut de amatori, lalalit , plictisitor, pacat , se putea face mult mai mult! Imi plac filmele de spionaj si conspiratie , insa, trebuie sa ai ceva rabdare cu asta sa il urmaresti pana la capat , ca apoi sa ramai cu ideea ca ai pierdut timpul!

0 0

stricted

08.09.2018

Un film bun, o realitate inspaimantatoare. Chiar exista libertate sau suntem cu totii mici pioni , oricand dispensabili in jocurile de putere ale celor puternici?

1 17

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top