Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

Animaţie, Familie, Comedie | 26 September 2013 (United States of America)

Sta sa ploua cu chiftele 2 (2013)

Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Animaţie, Familie, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Cody Cameron, Kris Pearn

Producător:

Sony Pictures, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

26 Septembrie 2013

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2013

<p>Flint, tânărul pasionat de invenţii, a produs un dezastru în oraşul natal, datorită furtunii cu mâncare pe care invenţia sa a creat-o. Chiftele gigantice au căzut peste clădiri şi a plouat cu spaghette mari cât stâlpii de telegraf. Ca urmare, Flint şi toţi prietenii lui au părăsit oraşul. Între timp, tânărul inventator a fost angajat de idolul său Chester V şi s-a alăturat Companiei The Live Corp. Una dintre misiunile primite de companie e tocmai de a curăţa orăşelul pe care invenţia lui Flint l-a distrus. Reîntors acasă, Flint descoperă că invenţia sa e încă funcţională şi a creat între timp tot soiul de hibrizi între mâncare şi animale. Pentru a salva lumea care e ameninţată de răspândirea noilor specii, Flint şi prietenii săi vor trebui să învingă bizarele lighioane. </p>

Recenzii

rocco123

08.09.2018

O animație foarte amuzantă și minunată. Dincolo varietatea incredibilă a filmului de creaturi ingenios numite: susheep, watermelephants, tacodiles și shrimpanzees, găsești foarte mult umor. Este demn de remarcat faptul că glumele sunt eficiente , indiferent unde filmul călătorește. Este un bufet gustos de glume alimentare, atât vizual cât și verbal. Animația este caldă și fluidă și coloana sonoră este minunată. Este o animație grozavă pentru copii, și încă destul de plăcută pentru adulți. Acest sequel are o mulțime de distracție.

2 4

cotos

08.09.2018

Slabut, slabut, slabut de tot. Nu m-a impresionat cu nimic, pe alocuri a fost chiar plictisitor. Fata de prima parte e la ani lumina.

3 2

Deea.bloom

08.09.2018

unele continuari chiar nu isi mai au rostul. si nu vorbsc numai de acest film, ci in general. dar producatorii poate ca sunt pe ideea de a face o continuare asa...sa fie. a fost dragut, insa nu mi s-a parut amuzant, captivant sau foarte interesant. o continuare slabuta cu o capsunica simpatica.

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top