Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Cold Creek Manor (2003)

Mister, Thriller | 19 September 2003 (Canada, United Kingdom, United States of America)

Secretul de la Cold Creek Manor (2003)

Cold Creek Manor

Mister, Thriller (Canada, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mike Figgis

Producător:

Touchstone Pictures

Dată lansare (SUA):

19 Septembrie 2003

Dată lansare (Romania):

4 August 2021

Cooper si Leah Tilson formeaza un cuplu bogat care s-a saturat de stresul si poluarea din New York City si incearca sa se mute intr-un loc cu mai mult aer curat. Ei gasesc un conac in orasul Cold Creek. Convinsi ca uriasul conac le poate oferi tot ce-si doresc, Cooper si Leah il cumpara si peste putin timp se muta impreuna cu cei doi copii ai lor. Casa apartinea lui Dale Massie, un criminal care a ajuns dupa gratii. Dupa ce iese din inchisoare, Massie ii someaza pe Cooper si Leah sa ii dea casa inapoi si este in stare de orice pentru a o obtine.

Recenzii

eedy

08.09.2018

Un film de la care nu aveam mari pretentii s-a dovedit a fi un thriller palpitant

2 1

criss_roby

08.09.2018

Un film interesant.Realizat bine,cu un scenariu mai mult decat interesant,care te tine pana la sfarsit cu sufletul la gura.Genul de thriller pe care intodeauna as vrea sa-l vad,nu da gresi nici de data asta.In plus apare si Sharon Stone.Nota 9.

1 1

lau72

08.09.2018

Un thriller bine facut mai ales prin jocul actorilor , dupa excesul de violenta al finalului , in care eroii inving desi pareau sa nu mai aibe vreo sansa , filmul se incheie urmarindu-i pe supravietuitori , dand impresia ca umbra disparutuluiramane ca o povara pe umerii lor.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top