Evadare de la Colditz

Colditz – Flucht in die Freiheit

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

La începutul celui de-al doilea război mondial, trei ofiţeri britanici evadează din lagărul german pentru prizonieri de război. Însă, doi dintre ei, Jack Rose şi Tom Willis ajung din nou prizonieri, şi ei sunt trimişi în lagărul cu regim sever - Colditz - un lagăr foarte bine păzit de cei mai duri ofiţeri nemţi. Cel de-al treilea evadat, Nicholas McGrade reuşeşte să ajungă acasă. Ajuns în Londra el o caută pe prietena lui Jack, Lizzie şi se îndrăgosteşte de ea. Din acest moment Nicholas se găndeşte doar la faptul că Jack şi Lizzie nu trebuie să se reîntîlnescă. Folosidu-se de situaţia sa de serviciu, el fabrica o ştire despre moartea lui Jack. În acest timp însă Jack şi Tom cu riscul de a fi omorîţi încearca din nou să evadeze din lagărul Colditz.... 

Recenzii

tony_autista

08.09.2018

foarte tare filmul

0 0

ceapaev

08.09.2018

E mare din toate punctele de vedere:scenariu, regie actori.Un film care vorbeste despre dragoste, libertate,curaj,abnegatie, toate in contextul razboiului.Un film de nota 10.

2 2

Ceridwenae

08.09.2018

minunat acest film...mi s-a parut ca s-a terminat prea repede.. castelul colditz ...o fortareata foarte bine pazita in timpul celui de-al doilea razboi mondial..toti actorii din film se transpun perfect in rolul personajelor...razboi, dragoste, ambitia de a-si atinge visele chiar si in timpul razboiului..

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top