Moonlight Trailer
Trailer #1 01:51

Colors (1988)

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller, Romantic | 15 April 1988 (United States of America)

Culori (1988)

Colors

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dennis Hopper

Producător:

Orion Pictures

Dată lansare (SUA):

15 Aprilie 1988

Dată lansare (Romania):

19 Iunie 2021

 Colors este un film politist aparut in anul 1988. In rolurile principale ii avem pe Sean Penn si Robert Duvall. Regizorul acestui film este Dennis Hopper, iar de scenariu s-a ocupat Michael Schiffer. Danny McGavin este un ofiter de politie tanar, foarte increzator in fortele proprii, care tocmai s-a transferat la Departamentul de Politie din Los Angeles, C.R.A.S.H.. Acesta face echipa acum cu veteranul Bob Hodges, care este in politie de 19 ani. Bob este dependent de adrenalina, lucru care il intristeaza pe Danny. McGavin nu accepta ca autoritatea sa, cateodata cam fragila, sa ii fie pusa sub semnul intrebarii. De aceea, toti cei care sunt vinovati, trebuie pedepsiti. McGavin trebuie sa invete ca aceasta sluja, va avea repercursiuni asupra tuturor celor cu care intra in contact.

Recenzii

jul31

08.09.2018

Este vorba de debutul unui tanar politist(Danny McGavin-Sean Penn) intr-un cartier periferic,alaturi de ofiterul Bob Hodges(Robert Duvall) blazat,in pragul pensionarii.Avand aceasta tema,apare conflictul intre generatii,intre cei doi,pe de o parte spiritul tanar,energic si drept dar si riscant si spiritul calculat,retinut,poate chiar usor corupt.Filmul ne arata miscarile sociale,discriminarea si problemele minoritatilor,pe marginea legii.Este un film care merita vizionat.

2 1

Juristul

08.09.2018

Bob Hodges si Danny McGavin sunt parteneri in cadrul departamentului de politie din L.A. Membrii politiei trebuie sa se descurce cu cele 600 de bande din intreg orasul, ai caror 70.000 de membri poarta culori distincte pentru a se diferentia. Intamplarile sunt inspirate de viata de zi cu zi a orasului in care rata criminalitatii este extrem de ridicata. Pentru a da mai multa credibilitate filmului si actiunii, regizorul foloseste ca figuranti membri ai bandelor din L.A. Cei doi parteneri au moduri diferite de actiune si de a vedea lucrurilor. Bob este dur, dar si-a castigat respectul membrilor bandelor care ii spun "unchiul Bob". Danny e obraznic, bataus si rece si-si tot face dusmani in randul bandelor. In timpul unei misiuni, Danny o cunoaste pe Chicana Gomez. Cei doi se simt atrasi unul de celalalt, dar dragostea lor e condamnata de la inceput din cauza temperamentului vulcanic al lui Danny si din cauza imposibilitatii lui Danny de a intelege mediul din care Gomez facea parte. Ice-T, (cunoscut telespectatorilor romani datorita prestatiilor actoricesti), interpreteaza piesa "Colors".

0 1

lau72

08.09.2018

Legendarul " oras al ingerilor " apare intr-o sugestiva negura sangerie in care Sean Penn domina ecranul prin expresia de rebel indaratnic , capabil de tandrete si poezie . Farmecul sau nebanuit , intareste forta acestui thriller politist bine realizat .

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top