Moonlight Trailer
Trailer #1 01:35

Con Air (1997)

Acțiune, Thriller, Crimă | 01 June 1997 (United States of America)

Con Air - Avionul Condamnatilor (1997)

Con Air

Acțiune, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Simon West

Producător:

Hiett Designs of Las Vegas, Jerry Bruckheimer Films, Kouf/Bigelow Productions, Touchstone Pictures, Runway Pictures Inc

Dată lansare (SUA):

1 Iunie 1997

Dată lansare (Romania):

23 Mai 2022

Atunci când guvernul își pune toate ouăle penale într-un coș aerian, o caută cu lumânarea. Înainte de a putea spune: „Dă-mi și mie punga de vomitat”, infractorii controlează avionul, conduși de Cyrus „Virusul” Grissom. Urmărindu-i fiecare mișcare este Cameron Poe, ce tocmai a fost eliberat și care ar prefera mai degrabă să se reunească cu familia sa.

Recenzii

justice

08.09.2018

Un film de actiune superior, care te tine pe marginea scaunului 2 ore. Nicholas Cage la cel mai inalt nivel. Nu trebuie ratat!

4 3

Rudolfo

08.09.2018

Un film cu incasari de peste 100 de milioane de dolari, Avionul condamnatilorreuneste trei actori de exceptie ai ultimilor ani – Nicolas Cage, John Cusack si John Malkovich. Exceland in efecte speciale realizate ca la carte, acest thriller prezinta povestea imprevizibila a fostului erou de razboi Cameron Poe (Cage), condamnat opt ani la inchisoare dupa ce ucide accidental un barbat care se luase de nevasta lui. Imediat dupa ce este inchis, Poe afla ca sotia lui este gravida, astfel ca, primul lucru pe care-l face dupa eliberare este sa se imbarce in primul avion pentru a se duce sa-si intalneasca fetita pe care n-a vazut-o niciodata. Ironia sortii este ca avionul pe care trebuia sa-l ia este amanat, asa ca Poe, manat de nerabdarea revederii familiei, va lua o cursa speciala. Pentru ca de-abia iesise de la racoare, autoritatile consimt sa-l urce la bord intr-un avion care urmeaza sa-i transporte pe cei mai periculosi zece detinuti din sistemul penal american la cel mai bine pazit penitenciar construit vreodata in lume. Cel mai dezaxat dintre criminali este Cyrus The Virus Grissom (John Malkovich), un geniu dement care intentioneaza sa deturneze avionul cu ajutorul camarazilor sai, dintre care exceleaza in atrocitati Diamond Dog (Ving Rhames), Johnny 23 (Daniel Trejo) si Garland Greene (Steve Buscemi). Disperat, Poe incearca sa preintampine nenorocirea cu ajutorul unui coleg de al sau de celula dependent de un medicament pentru a trai si cu cel al agentului special Vince Larkin (John Cusack). Finalul filmului este exploziv, atat la propriu cat si la figurat.

11 8

eedy

08.09.2018

Thriller de exceptie,in care se remarca ,pe linga Cage,excelenta interpretare a lui John Malkovich

6 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top