Moonlight Trailer
Trailer #1 01:03

Conan the Barbarian (2011)

Aventuri, Fantasy, Acțiune | 17 August 2011 (United States of America)

Conan Barbarul (2011)

Conan the Barbarian

Aventuri, Fantasy, Acțiune (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marcus Nispel

Scenariști:

Joshua Oppenheimer, Sean Hood, Thomas Dean Donnelly

Producător:

Dark Horse Entertainment, Nu Image, Paradox Entertainment, Nimar Studios, Cinema Vehicle Services, Millennium Films

Dată lansare (SUA):

17 August 2011

Dată lansare (Romania):

19 August 2011

Conan, legendarul luptător care timp de opt decade a fascinat întreaga lume, revine pe marile ecrane într-o ecranizare nouă și extrem de spectaculoasă, în format 3D. Martor la asasinarea tatălui său și la distrugerea până în temelii a satului în care a copilărit, Conan este mai hotărât ca niciodată să se răzbune și pornește în căutarea asasinilor. Crescut în lumea fără scrupule a nelegiuiților, luptătorul a deprins toate tertipurile necesare pentru a-i înfrunta pe cei mai cumpliți inamici: căpcăuni, monștri terifianți și vrăjitori cu puteri inimaginabile. Războiul sângeros îl duce pe Conan pe căi nebănuite și lupta lui pentru supraviețuire ajunge mai repede decât și-a imaginat la dimensiuni epice. Poporul său din Hyboria este acum în pericol de moarte, iar Conan este singurul care poate face față încleștării cumplite cu forțele malefice care îi amenință.

Recenzii

cristimilan7

08.09.2018

Acest film prezinta povestea lui Conan Cimerianul, razboinicul neinfricat care la cincisprezece ani bagase deja frica in triburile nordului. Din tinuturile Cimeriei, Conan ajunge sa cutreiere intregul continent, razboindu-se cu tirani, vrajitori si monstri de tot felul. Urmas al dezvoltatei civilizatii a Atlantidei, Conan nu este un supererou in adevaratul inteles al cuvantului, ci un om simplu, ale carui inteligenta si forta il ajuta sa scape de fiecare data cu viata din mii de pericole.

3 9

niko.niko

08.09.2018

Un film legendar, o poveste fantastica, renumita in lume de decenii.

2 8

DarkNitronik_29

08.09.2018

Conan Barbarul ,un film de referinta ,si abia astept sa il vad.Dupa ce am vazut filmul original cu Arnold in rolul lui Conan barbarul ,mi-am dat seama ca si acest nou actor chipes si talentat ,sa devina cunoscut.,in noua adaptare a lui Conan bararul .Si poate noua varianta sa fie la fel de buna cu originalul.

0 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top