Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

Conflict

Thriller | (United States of America)

Conflict

Conflict

Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Curtis Bernhardt, Sean McConville

Scenariști:

Arthur T. Horman, Dwight Taylor, Sean McConville

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

La cinci ani de la casatorie, cuplul Richard si Kathryn Mason, se pregatesc de aniversare in mijlocul prietenilor lor. Amandoi incearca sa ascunda ura unuia fata de celalalt, ce-i macina, sa ascunda gelozia (Kathryn) si se pandesc unul pe celalalt. Cand Richard Mason o cunoaste pe mai tanara si simpatica sora mai mica a sotiei, frumoasa Evelyn se indragosteste subit de ea si spera intr-o alta viata. Si pentru ca nu stie cum sa scape de sotia sa care presimte ceva, insceneaza un accident de automobil din care el se alege cu un picior rupt si un scaun cu rotile, dar odata alibiul fiind facut provoaca moartea sotiei sale pentru a se putea casatori cu sora mai mica si indragostit ca un licean, devine victima unei pacaleli de proportii. Este arestat, supus analizei psihologice de catre Dr. Mark Hamilton, este adus in pragul nebuniei de descrierile ce le face despre moartea sotiei sale in accidentul de automobil in care el, noaptea in intuneric si ceata impinsese masina acesteia in prapastie...clacheaza si sfarseste prin a se trada... dar nimic din ce crezuse nu este adevarat.

Recenzii

stef_ionesco

08.09.2018

Richard Mason este uşor rănit într-un accident de maşină, dar se preface mai rănit decât este de fapt, şi nu poate să o însoţească pe soţia sa Kathryn într-o excursie la munte. Planul său însă este acela de a o ucide şi va încerca să o omoare pe un drum pustiu de munte.

0 0

Doina1952

08.09.2018

Un suspense psihologic pornit de la nuvela lui David X. Manners, realizat remarcabil de Curtis Bernhardt, aflat atunci la apogeul carierei sale in care" Boogie " nu este lup, ci mielusel inspaimantat si realizeaza cu meticulozitate un alt tip de personaj. Mie mi-a placut filmul! si am vazut atat de multe remake-uri!

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top