Moonlight Trailer
Trailer #1 02:01

Conversations with Other Women (2006)

Dramă, Romantic | 07 June 2006 (United Kingdom, United States of America)

Conversatii fierbinti (2006)

Conversations with Other Women

Dramă, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Hans Canosa

Producător:

Prophecy Pictures Ltd., Gordonstreet Pictures

Dată lansare (SUA):

7 Iunie 2006

Dată lansare (Romania):

24 Noiembrie 2020

Cand un barbat si o femeie incep sa flirteze la o nunta, atractia sexuala pare sa fie spontana. Pe parcursul discutiei pe care o poarta ea afla ca de fapt ei s-au mai intalnit in trecut si chiar au fost impreuna pentru o perioada in tinerete, insa ea nu-si aminteste de el; dar acest lucru nu ii impiedica sa urce in camera ei de hotel. Acolo flirtul lor se transforma intr-o noapte plina de pasiune, dar si de remuscari dupa ce ea realizeaza cine este el.

Recenzii

aitooh

08.09.2018

Un film interesant, nu extraordinar, dar nici pe departe plictisitor. Cel mai tare mi-a placut sfarsitul... Dupa cum evoluase, nu ma asteptam deloc la deznodamantul respectiv.

1 1

lucilla

08.09.2018

Am savurat filmul de la inceput pana la sfarsit, un film un pic " altfel" mai ales prin maniera de filmare, dar un film profund. Si cum personajele sunt de varsta mea, am trait filmul mai intens poate decat l-as fi vazut mai demult. Merita vazut! Si cum Aaron Eckhart e unul dintre actorii mei preferati va dati seama ca am savurat filmul la maxim!

0 0

Antigona

08.09.2018

Original, provocator, inteligent, un film ce interpreteaza dragostea ca fiind o pasare Phoenix capabila sa renasca in cele mai neastepatate situatii ,dar in acelasi timp si ca pe o flacara efemera...rezultatul fiind unul neasteptat , nepartinitor si optimist.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top