Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Conviction (2010)

Dramă | 11 September 2010 (United States of America)

Conviction (2010)

Conviction

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tony Goldwyn

Scenariști:

Pamela Gray

Producător:

Pantheon Entertainment Corporation, Omega Entertainment, Longfellow Pictures, Oceana Media Finance, Prescience, Innocence Productions

Dată lansare (SUA):

11 Septembrie 2010

Dată lansare (Romania):

4 August 2021

In anul 1983, un tanar din Massachusetts pe nume Kenneth Waters este arestat, acuzat in mod eronat de comiterea infractiunilor de jaf si crima si condamnat la inchisoare pe viata. Sora lui Betty Anne Waters este o femeie divortata, care lucreaza ca chelnerita intr-un bar, isi creste singura cei doi baieti si a abandonat cu ani in urma liceul pentru a-si intemeia o familie. Convinsa de faptul ca Kenneth este nevinovat si i s-a inscenat crima de catre politista Nancy Taylor, care a plantat probe false pentru a se asigura ca barbatul ajunge la inchisoare si le-a constrans pe fostele iubite ale inculpatului Roseanna Perry si Brenda Marsh sa depuna marturii mincinoase, Betty Anne isi reia studiile spre a-l putea reprezenta ea insasi pe fratele sau intr-un nou proces. Timp de 12 ani, Betty Anne urmeaza cu constiinciozitate liceul si facultatea de drept, iar atunci cand obtine diploma de licenta vine in fata instantei de judecata pentru a demonstra cu dovezi concrete ca Kenneth nu a savarsit nicio infractiune. Ajutata de catre prietena ei de la colegiu Abra Rice si de celebrul avocat evreu Barry Scheck, Betty Anne Waters prezinta proba ADN ce dovedeste fara putinta de tagada ca fratele ei este inocent si in anul 2001 obtine eliberarea acestuia. 

Recenzii

avy

08.09.2018

da dupa o investitie de 20 de milioane aproape cred si eo ca e un film tare! astept si eo cu nerabdare sa vad ce mai scot americanii nostri!

1 15

Lucass19

08.09.2018

Un film bunicel cu cateva lipsuri,dar cu o poveste exceptionala si cu interpretari actoricesti la cel mai bun nivel..pacat ca in realitate personajul interpretat de Sam Rockwell a murit dupa 6 luni dupa ce a fost eliberat,lucru ce ar fi trebuit mentionat la sfarsitul filmului.merita vazut

3 2

CaRmElO2008

08.09.2018

Absolut senzational filmul,iar povestea este bazata pe fapte reale si i se poate intampla oricarei persoane din lumea asta,dupa cum ti-e norocul.Trebuie sa ai grija sa nu superi pe cine nu trebuie pentru ca poti sa zaci in puscarie pentru tot restul vietii chiar daca esti complet nevinovat. Acting-ul a fost exceptional dupa cum ma si asteptam,Sam Rockwell cred ca a facut unul dintre cele mai bune roluri din cariera sa,iar Hillary Swank a jucat foarte bine,ca de obicei. Mi s-a parut incredibila scena din masina,cand copii lui Betty Anne se intrebau unul pe celalalt daca ar face acelasi lucru pe care l-a facut mama lor pentru Kenny,iar raspunsurile va las sa le vedeti in film.Reflecta atat de bine rautatea la care s-a ajuns in zilele noastre incat nu cred ca ar exista un exemplu mai bun.

11 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top