Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

Cool Runnings (1993)

Comedie | 30 September 1993 (United States of America)

Echipa de bob (1993)

Cool Runnings

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jon Turteltaub

Producător:

Walt Disney Pictures

Dată lansare (SUA):

30 Septembrie 1993

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Irving Blitzer se face de ras dupa ce se afla ca si-a pus greutate in plus in bob si ii este retrasa medalia de aur. Derice Bannock, fiul unui prieten al lui Irv, este un atlet care rateaza calificarea la proba de sprint pe 50 de metri pentru Olimpiada din cauza unui accident stupid. Asa ca se decide sa participe la Jocurile Olimpice oricum si, dupa cateva probleme de inceput, reuseste sa formeze o echipa de bob pentru Jamaica, avandu-l ca antrenor pe Irving. Dar cand ajung in cealalta emisfera, in frigul nordic, Derice, Sanka, Junior si Yul sunt luati in deradere de ceilalti. Insa spiritul de echipa si puternica incredere in sine a echipei pot face minuni.

Recenzii

Christian175

08.09.2018

Am ras destul de tare la aceasta comedie. Nu pot spune acum ca este o opera de arta care trebuie recunoscuta si venerata...etc. Dar merita vazut. Pana si acum folosesc expresia "Sanka...you dead?" cand caut sau incerc sa provoc o reactie cuiva care raspunde greu din diferite motive... mail blocat...adormit...plecat cu gandul... sau pur si simplu lesinat... si in general raspunsul vine imediat..."Ya mon'...."

3 2

El_KaPpa

08.09.2018

L-am vazut zilele trecute pe la tv si nu prea stiam mare lucru de el. Pot sa spun ca este foarte amuzant si am ras destul de mult. O poveste frumoasa despre ambitie, curaj, daruire, dorinta, prietenie, munca in echipa si un final placut si emotionant. Este destul de previzibil si cu multe clisee dar nu mai conteaza. Il recomand cu placere. Enjoy it!

3 0

Marta_

08.09.2018

Filmul mi-a fost recomandat de un prieten care ramasese blocat pe expresia "Sanka...you dead?", si radea de se tavalea pe jos de fiecare cand aducea asta in discutie. Mai mult de curiozitate m-am uitat si intr-adevar este un film foarte bun. Doar ideea ca o echipa de jamaicani care nu au vazut zapada in viata lor, vor sa participe la concursul olimpic de bob pe gheata, este foarte amuzanta... Uitati-va, o sa va placa sigur!

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top