Moonlight Trailer
Trailer #1 01:57

Cool as Ice (1991)

Dramă, Acțiune, Comedie, Muzică, Romantic | 18 October 1991 (United States of America)

Gheata fierbinte (1991)

Cool as Ice

Dramă, Acțiune, Comedie, Muzică, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Kellogg

Scenariști:

David Stenn

Producător:

Universal Pictures, Alive Films, Koppelmann/Bandier-Carnegie Pictures, Capella

Dată lansare (SUA):

18 Octombrie 1991

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

Cool As Ice este o comedie romantica, cu unele momente muzicale, aparuta in anul 1991. De regia acestui film s-a ocupat David Kellogg, iar de scenariu s-a ocupat David Stenn. In rolurile principale ii putem urmari pe Naomi Campbell, Vanilla Ice, Deezer D, Kevin Hicks si Kristin Minter. Vechea saga pentru adolescentii rebeli modernizata pentru persoanele carora le place muzica rap, din pacate insa, rap-erul Vanilla Ice este adolescentul. Ice prezinta o motocicleta galbena cu neoane, care atrage atentia tuturor persoanelor, inclusiv atentia unei studente de top, care nu a avut niciodata in viata sa vreun strop de nedisciplina. Isi va putea stapani aceasta noile tentatii? Sau de acum inainte acesta va fi stilul ei de viata? Acestea si multe alte intrebari isi vor putea gasi raspunsul, numai urmarind acest film.

Recenzii

danutzz

08.09.2018

cum pot sa fac si eu rost de dvd cu acest film

1 0

tara

08.09.2018

Mie mi-a placut filmul asta. Imi aduc aminte ca am chiulit de la scoala ca sa il vad...ce vremuri...:)) Bine, costumele lor, cel putin ale lui Vanilla, sunt foarte comice..:))

3 1

adyddd

08.09.2018

Trebuie sa recunosc ca si mie mi-a placut .. si cand a aparut.. si de curand cand am avut ocazia sa-l revad.. l-am privit cu aceeasi placere si cu o oarecare nostalgie.. ptr ca am facut parte din generatia care a prins moda aceea si oricand l-as vedea de placere. Oricum sountrackul e bestial..

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top