Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Couples Retreat (2009)

Comedie, Romantic | 19 September 2009 (United States of America)

Vacanţă All Inclusive (2009)

Couples Retreat

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Billingsley

Producător:

Stuber Productions, Universal Pictures, Relativity Media, Wild West Picture Show Productions

Dată lansare (SUA):

19 Septembrie 2009

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2009

  Doi soti a caror casnicie se afla in impas si care sunt pe punctul de a se desparti isi invita sase prieteni sa ii insoteasca intr-o excursie pe o magnifica insula tropicala, sperand sa faca sedinte de terapie in cuplu si sa isi salveze astfel relatia. Desi celelalte trei cupluri privesc initial aceasta vacanta ca pe o modalitate de relaxare si de petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai placut, constata ca ramanerea lor pe insula este conditionata de frecventarea sedintelor de terapie sustinute de catre un psiholog sarit de pe fix, care ii supune la adevarate interogatorii despre relatiile lor amoroase.   Dornici sa se bronzeze la soare, sa se dedice practicarii schiului nautic, scufundarilor si cursurilor de yoga sau sa zaca pe plaja fara nici o grija, cei sase amici ai cuplului al carui mariaj traverseaza o perioada de criza sunt iritati de curiozitatea si incapatanarea cu care terapeutul se amesteca in vietile lor, dar sfarsesc prin a descoperi lucruri pe care nu le stiau despre ei insisi si despre partenerii lor.

Recenzii

girlie_girlie

08.09.2018

Viata lunga casatoriei, una dintre cele mai vechi institutii, nu prea opresiva sper! Poate unele persoane au acel ceva care le tine unite pentru tot restul vietii impreuna, ce este acel ceva, nu mai stiu! Poate e iubire, intelegere, respect, sprijin la bine si la rau, moralitatea indivizilor implicati intr-o relatie, etica lor paote cate ceva din fiecare! Sper sa ajung si eu la o varsta venerabila cu sotul pe strada tinandu-ne de mana, doi batranei cu parul alb!

1 6

tara

08.09.2018

Da, e caterinca filmul, merita vazut. O comedie reusita!

1 3

veronyk20

08.09.2018

super comedie.. Vince Vaughn este unul dintre favoritii mei ...pacat ca mai e de asteptat pana la premiera ...oricum e pe primul loc in lista mea de comedii...vizionare placuta!!:)

0 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top