Moonlight Trailer
Trailer #1 00:31

Cowboys & Aliens (2011)

Acțiune, SF, Thriller, Western | 29 July 2011 (United States of America)

Cowboys si Extraterestri (2011)

Cowboys & Aliens

Acțiune, SF, Thriller, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jon Favreau

Producător:

Universal Pictures, Reliance Entertainment, Relativity Media, Imagine Entertainment, K/O Paper Products, Fairview Entertainment, platinum studios, K/O Camera Toys, DreamWorks

Dată lansare (SUA):

29 Iulie 2011

Dată lansare (Romania):

26 August 2011

In Arizona secolului al XIX-lea, cowboys si indienii apasi sunt intr-o continua confruntare si nimeni nu pare capabil sa instaureze pacea si buna-intelegere intre ei. Atunci cand intr-un oras situat in mijlocul unei regiuni desertice apare un strain pe nume Jake Lonergan, care nu isi aminteste nimic despre trecutul sau, dar poarta pe incheietura mainii stangi un soi de bratara bizara a carei intrebuintare ii este lui insusi neclara, localnicii nu il intampina cu bratele deschise si chiar il intemniteaza, comunicandu-i ca este cautat de catre seriful federal. La fel de interesat de necunoscut este si colonelul Woodrow Dolarhyde, cel care conduce cu mana de fier fraiele orasului si care are propriile socoteli cu singuraticul Jake Lonergan. Atunci cand orasul este tinta unei invazii extraterestre si localnicii sunt rapiti unul cate unul de catre alienii ce intentioneaza sa preia controlul asupra acestor teritorii si sa-i transforme pe oameni in scalvi, cowboys si indienii trebuie sa lase deoparte conflictele dintre ei si sa isi uneasca fortele impotriva unui dusman comun, bratara miraculoasa pe care Jake Lonergan o poarta la mana fiind cheia salvarii rasei umane. 

Recenzii

Iancu.Gheorghe

08.09.2018

nureusesc sa-l vad

0 0

Adrian87

08.09.2018

Destul de fain filmu.Chiar mi-a placut.

0 7

MikeWindgren

08.09.2018

De ce nu? Mi-ar placea sa vad odata un film in care dacii si romanii se opresc la Tapae din lupta si se unesc impotriva alienilor, predatorilor si vampirilor. Niste invadatori, dom'le! Oricum, nu ma plang, voiam ceva nou, relaxant si cu doza de sf. Am impresia ca s-a deschis o noua moda in materie, lumea vrea sa vada oameni casapind extraterestri prin diferite perioade istorice.

8 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top