Moonlight Trailer
Trailer #1 01:26

Crash (1996)

Dramă, Thriller, Romantic | 17 July 1996 (Canada)

Terapie de soc (1996)

Crash

Dramă, Thriller, Romantic (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Cronenberg

Scenariști:

David Cronenberg

Producător:

Alliance Communications, Fine Line Features

Dată lansare (SUA):

17 Iulie 1996

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

<p align="justify">In urma unui accident de masina, James Ballard, un producator tv ramane cu mari cicatrice pe fata si pe corp. Dar tot in urma acestui accident el traieste experiente, sentimente si emotii diferite in legatura cu pericolul, moartea si sexul. Impreuna cu persoana implicata in accident, el descopera ca aceasta intamplare le-a dezvoltat potentialul sexual care acum este mult mai intens si apreciat mult mai mult ca inainte. </p><p align="justify">Un om de stiinta se ofera sa ii ajute pe amandoi prin experimentarea unor serii de acte sexuale in diverse vehicule, oric cu alte victime a unor accidente, ori cu prostituate pe care le aseaza in diverse ipostaze de corpuri blocate in urma accidentelor. Dar in cele din urma setea omului de stiinta cere mai mult sange si mai multa samanta barbateasca, un amestec care devine periculos de obsedant.</p><p> </p>

Recenzii

eedy

08.09.2018

eu unul am adormit la filmul asta de palpitant ce era,asa ca...ce sa mai zic?

3 4

IVO

08.09.2018

Este bolnav si genial in acelasi timp...tipic cronenberg. Se pare ca James Spader are predilectie la roluri de genul asta. Tare.

4 1

lorelei34

08.09.2018

filmul, mult mai bun decat cartea. Nu e un film usor de digerat, probabil ca place mai mult cinefililor care nu urmaresc chestii comerciale la greu. Cat despre James Spader.... doar cuvinte de lauda. Joaca doar in filme bune.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top